Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverball FC Nord-Als Boldklub
LFC Tactiek 4-1-3-2
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 58
good Schieten outstanding
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Escopeta heeft problemen om de bal te vangen. Escopeta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Linde de bal. Linde schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Canto e Castro verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyring met een snelle inworp. Moesgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Moesgaard draait met de bal, schiet en ... Kunter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bagiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dyring rent richting de bal. Dyring passt de bal zonder na te denken. Moesgaard rent richting de bal. Moesgaard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bagiński kopt de bal weg. Daar is Pingo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linde rent richting de bal. Linde schiet op doel. Kunter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Nord-Als Boldklub 0:1

26e minuut.
Canto e Castro geeft een hoge lob. Kjeldbjerg rent richting de bal. Kjeldbjerg geeft een hoge lob. Linde is nu in balbezit. Linde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rosero probeert naar een medespeler te passen. Larentzakis rent richting de bal. Bagiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bagiński krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Risgaard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moesgaard de bal. Escopeta met een sublieme pass. Linde is nu in balbezit. Linde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bódi trapt de bal weg van het doel. Veermets heeft problemen om de bal te vangen. Bagiński probeert naar een medespeler te passen. Moesgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Moesgaard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Klungelig pakt Moesgaard de bal. Escopeta is nu in balbezit. Escopeta passt de bal zonder na te denken. Linde is nu in balbezit. Linde draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Veermets probeert naar een medespeler te passen. Daar is Charkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bergstrøm. Bergstrøm krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bagiński passt de bal met de wreef. Moesgaard heeft problemen om de bal te vangen. Moesgaard passt de bal zonder na te denken. Linde bereikt de bal nog maar net als eerste. Linde draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 66%, Nord-Als Boldklub 34%.
Liverball FC - Nord-Als Boldklub 0:1

46e minuut.
Linde bereikt de bal nog maar net als eerste. Veermets probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Linde de bal onder controle te krijgen. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Charkiewicz is nu in balbezit. Risgaard onderschept slim de pass. Risgaard geeft de bal voor. Moesgaard heeft problemen om de bal te vangen. Moesgaard draait met de bal, schiet en ... Kunter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Nord-Als Boldklub 0:2

52e minuut.
Dyring kopt de bal weg. Moesgaard is nu in balbezit. Moesgaard probeert naar een medespeler te passen. Linde bereikt de bal nog maar net als eerste. Linde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Charkiewicz rent richting de bal. Bergstrøm verovert de bal door een tackle van achteren. Bergstrøm geeft de bal voor. Klungelig pakt Linde de bal. Linde haalt uit met een fantastische trap. Kunter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Larentzakis rent richting de bal. Broman verovert de bal door een tackle van achteren. Broman passt de bal zonder na te denken. Moesgaard is nu in balbezit. Moesgaard haalt uit met een fantastische trap. Kunter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Rosero rent richting de bal. Linde onderschept slim de pass. Pingo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pingo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pingo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Linde raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Linde kan niet meer verder spelen. Fritzen komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Engin passt de bal in één keer door. Canto e Castro geeft een lange en hoge pass. Bergstrøm met een sublieme pass. Fritzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bagiński passt de bal in één keer door. Escopeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Escopeta passt de bal in één keer door. Moesgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Moesgaard draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Kjeldbjerg geeft een lange en hoge pass. Escopeta speelt de bal door. Moesgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi onderschept slim de pass. Bódi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rosero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dyring de bal. Dyring passt de bal in één keer door. Moesgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Moesgaard haalt uit met een fantastische trap. Kunter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kjeldbjerg rent richting de bal. Broman is nu in balbezit. Broman probeert naar een medespeler te passen. Fritzen rent richting de bal. Fritzen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 66%, Nord-Als Boldklub 34%.
Liverball FC - Nord-Als Boldklub 0:2