Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:14
  • Competitiewedstrijd: 1. Division.03
  • Stadion: Espelunden
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8941
Avarta BK bælle
Dalle 433 Tactiek pis
60% Balbezit 40%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.8 gemiddelde waardering 19.4
hopeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Bangsbo rent richting de bal. Racciatti onderschept slim de pass. Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Matiaško rent richting de bal. Matiaško haalt uit met een fantastische trap. Nordstrøm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berggreen rent richting de bal. Berggreen haalt uit met een fantastische trap. Nordstrøm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sand de bal. Matiaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiaško schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - bælle 1:0

32e minuut.
Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita passt de bal in één keer door. Matiaško is nu in balbezit. Matiaško draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Winther rent richting de bal. Racciatti verovert de bal door een tackle van achteren. Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein haalt uit met een fantastische trap. Nordstrøm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avarta BK 40%, bælle 60%.
Avarta BK - bælle 1:0

62e minuut.
Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kembrowski de bal. Kembrowski geeft een lange en hoge pass. Berggreen is nu in balbezit. Berggreen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Daar is Matiaško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zurita rent richting de bal. Zurita passt de bal met de wreef. Matiaško is nu in balbezit. Matiaško schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Paulsen rent richting de bal. Comodino is nu in balbezit. Comodino geeft een lange en hoge pass. Berggreen rent richting de bal. Berggreen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski geeft een lange en hoge pass. Winther is nu in balbezit. Einstein verovert de bal door een tackle van achteren. Einstein haalt uit met een fantastische trap. Nordstrøm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Matiaško speelt de bal door. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita passt de bal in één keer door. Matiaško rent richting de bal. Matiaško schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Paulsen is nu in balbezit. Comodino onderschept slim de pass. Comodino passt de bal met de wreef. Matiaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiaško schiet op doel. Nordstrøm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avarta BK 46%, bælle 54%.
Avarta BK - bælle 1:0