Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klejtrup Tholaha Boldklub
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Panduro geeft een hoge lob. Stout is nu in balbezit. Stout passt de bal met de wreef. Craouker bereikt de bal nog maar net als eerste. Craouker schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Tholaha Boldklub 1:0

10e minuut.
Mølbach rent richting de bal. Baltzarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltzarson met een sublieme pass. Klungelig pakt Klemmesen de bal. Klemmesen draait met de bal, schiet en ... Ringgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Krage rent richting de bal. Klemmesen rent richting de bal. Krage is nu in balbezit. Klemmesen is nu in balbezit. Klemmesen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bolding speelt de bal door. Mølbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemmesen onderschept slim de pass. Krage rent richting de bal. Krage draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klejtrup - Tholaha Boldklub 1:1

29e minuut.
Baltzarson probeert naar een medespeler te passen. Klemmesen rent richting de bal. Kjellerup onderschept slim de pass. Krage rent richting de bal. Krage haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klejtrup 63%, Tholaha Boldklub 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Klejtrup - Tholaha Boldklub 1:1

77e minuut.
Broberg geeft een hoge lob. Stout rent richting de bal. Stout met een sublieme pass. Craouker bereikt de bal nog maar net als eerste. Craouker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Kjellerup raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rosenbaum komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Bering geeft de bal voor. Holgerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgerson probeert naar een medespeler te passen. Klemmesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemmesen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klejtrup 41%, Tholaha Boldklub 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Klejtrup - Tholaha Boldklub 1:1