Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:09
  • Competitiewedstrijd: 1. Division.03
  • Stadion: KIF Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3081
KIF Unik IF
Normal Tactiek Ny taktik
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 51.2
zwak Schieten formidabel
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Demjén rent richting de bal. Ellehammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén onderschept slim de pass. Demjén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Unik IF 0:1

2e minuut.
Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü geeft een hoge lob. Ellehammer kan de bal niet met de borst controleren. Demjén is nu in balbezit. Demjén haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Unik IF 0:2

4e minuut.
Alköprü passt de bal zonder na te denken. Schuurmans is nu in balbezit. Schuurmans passt de bal zonder na te denken. Demjén heeft problemen om de bal te vangen. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Lindkvist de bal. Alköprü onderschept slim de pass. Schuurmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü geeft een lange en hoge pass. Spincemaille kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Bonderup rent richting de bal. Aloğlu onderschept slim de pass. Aloğlu passt de bal in één keer door. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap. Amund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Siemieniuk is nu in balbezit. Siemieniuk met een sublieme pass. Demjén rent richting de bal. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü geeft de bal voor. Siemieniuk heeft problemen om de bal te vangen. Siemieniuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hjelvang Møller geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schuurmans met de inworp. Alköprü geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ellehammer de bal. Amund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Unik IF 0:3

18e minuut.
Schuurmans geeft een hoge lob. Mørkholt is nu in balbezit. Siemieniuk probeert naar een medespeler te passen. Demjén is nu in balbezit. Demjén draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Alköprü geeft een hoge lob. Bonderup heeft problemen om de bal te vangen. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Amund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Unik IF 0:4

24e minuut.
Schuurmans geeft een lange en hoge pass. Daar is Dahl Jensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille schiet op doel. Dahl Jensen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Schuurmans met een sublieme pass. Alköprü is nu in balbezit. Alköprü passt de bal zonder na te denken. Demjén is nu in balbezit. Demjén schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Siemieniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Siemieniuk probeert naar een medespeler te passen. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén draait met de bal, schiet en ... Amund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Unik IF 0:5

31e minuut.
Alköprü passt de bal zonder na te denken. Schuurmans met een sublieme pass. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén draait met de bal, schiet en ... Amund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Unik IF 0:6

35e minuut.
Demjén rent richting de bal. Demjén passt de bal zonder na te denken. Daar is Spincemaille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap. Amund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Unik IF 0:7

36e minuut.
Schuurmans geeft een hoge lob. Spincemaille kopt de bal weg. Demjén is nu in balbezit. Demjén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Unik IF 0:8

38e minuut.
Silvestre met een sublieme pass. Aloğlu speelt de bal door. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Unik IF 0:9

41e minuut.
Siemieniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aloğlu rent richting de bal. Aloğlu met een sublieme pass. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap. Amund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Schuurmans heeft problemen om de bal te vangen. Schuurmans speelt de bal door. Mørkholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniuk onderschept slim de pass. Siemieniuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIF 81%, Unik IF 19%.
KIF - Unik IF 0:9

46e minuut.
Alköprü geeft de bal voor. Mørkholt kopt de bal weg. Ellehammer heeft problemen om de bal te vangen. Demjén rent richting de bal. Demjén schiet op doel. Amund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonderup heeft problemen om de bal te vangen. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl Jensen rent richting de bal. Spincemaille onderschept slim de pass. Spincemaille draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Amund trapt de bal weg van het doel. Schuurmans kopt de bal weg. Demjén rent richting de bal. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Amund met een harde bal richting middenveld. Schuurmans kopt de bal weg. Demjén is nu in balbezit. Demjén draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Alköprü met een sublieme pass. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille probeert naar een medespeler te passen. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Schuurmans kopt de bal weg. Demjén rent richting de bal. Ellehammer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demjén is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aloğlu komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mørkholt is nu in balbezit. Mørkholt geeft de bal voor. Jurili kopt de bal weg. Demjén is nu in balbezit. Demjén draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Amund trapt de bal weg van het doel. Siemieniuk kopt de bal weg. Demjén heeft problemen om de bal te vangen. Demjén draait met de bal, schiet en ... Amund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Unik IF 0:10

63e minuut.
Demjén speelt de bal door. Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Alköprü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alköprü geeft een lange en hoge pass. Spincemaille springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Falk probeert naar een medespeler te passen. Gurgul is nu in balbezit. Bauer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bauer krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Siemieniuk de bal. Siemieniuk geeft de bal voor. Demjén krijgt zijn hoofd ertegen. Amund bokst de bal weg.

75e minuut.
Aloğlu probeert naar een medespeler te passen. Schuurmans controleert de bal met de borst. Schuurmans geeft een hoge lob. Demjén is nu in balbezit. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Amund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Hjelvang Møller met een snelle inworp. Falk speelt de bal door. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille schiet op doel. Amund probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Schuurmans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alköprü geeft een hoge lob. Demjén rent richting de bal. Demjén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Unik IF 0:11

81e minuut.
Schuurmans is nu in balbezit. Schuurmans passt de bal zonder na te denken. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Amund probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Spincemaille geeft de bal voor. Amund speelt de bal door. Schuurmans speelt de bal door. Demjén is nu in balbezit. Demjén schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Unik IF 0:12

84e minuut.
Aloğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Spincemaille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spincemaille passt de bal in één keer door. Demjén rent richting de bal. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Siemieniuk probeert naar een medespeler te passen. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille speelt de bal door. Demjén is nu in balbezit. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Amund bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alköprü geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siemieniuk is nu in balbezit. Siemieniuk probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KIF - Unik IF 0:13

87e minuut.
Daar is Holm Knudsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille rent richting de bal. Klungelig pakt Spincemaille de bal. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIF 82%, Unik IF 18%.
KIF - Unik IF 0:13