Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverball FC Sydfyns Fc
LFC Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 20.8
uitstekend Schieten zwak
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Klausen speelt de bal door. Pingo kopt de bal weg. Veermets probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Larentzakis de bal. Larentzakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Inworp. Germanek met een snelle inworp. Veermets geeft een lange en hoge pass. Larentzakis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Sydfyns Fc 1:0

14e minuut.
Türkeli passt de bal zonder na te denken. Veermets bereikt de bal nog maar net als eerste. Veermets passt de bal met de wreef. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Tramp kopt de bal weg. Türkeli probeert naar een medespeler te passen. Rommel heeft problemen om de bal te vangen. Engin geeft een hoge lob. Charkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Germanek probeert naar een medespeler te passen. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz passt de bal met de wreef. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Türkeli onderschept slim de pass. Türkeli probeert naar een medespeler te passen. Engin is nu in balbezit. Engin geeft de bal voor. Charkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Engin geeft een hoge lob. Molberg heeft problemen om de bal te vangen. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Sydfyns Fc 2:0

37e minuut.
Arensby is nu in balbezit. Türkeli verovert de bal door een tackle van achteren. Türkeli met een sublieme pass. Daar is Larentzakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larentzakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Sydfyns Fc 3:0

39e minuut.
Arensby is nu in balbezit. Veermets verovert de bal door een tackle van achteren. Veermets speelt de bal door. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Türkeli passt de bal zonder na te denken. Engin geeft een hoge lob. Daar is Molberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz schiet op doel. Klausen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Sydfyns Fc 4:0

42e minuut.
Veermets met een sublieme pass. Daar is Larentzakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larentzakis schiet op doel. Klausen probeert wanhopig de bal te grijpen. Ritz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Sydfyns Fc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 33%, Sydfyns Fc 67%.
Liverball FC - Sydfyns Fc 5:0

46e minuut.
Klungelig pakt Charkiewicz de bal. Phillipsen onderschept slim de pass. Phillipsen passt de bal in één keer door. Veermets rent richting de bal. Veermets geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Germanek kopt de bal weg. Klungelig pakt Charkiewicz de bal. Charkiewicz speelt de bal door. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis draait met de bal, schiet en ... Klausen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Pingo verovert de bal door een tackle van achteren. Pingo probeert naar een medespeler te passen. Germanek speelt de bal door. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klausen probeert wanhopig de bal te grijpen. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Sydfyns Fc 6:0

53e minuut.
Tramp speelt de bal door. Daar is Utzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Sydfyns Fc 7:0

57e minuut.
Gudskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Engin verovert de bal door een tackle van achteren. Engin met een sublieme pass. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Türkeli passt de bal zonder na te denken. Daar is Veermets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veermets probeert naar een medespeler te passen. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Sydfyns Fc 8:0

70e minuut.
Molberg verovert de bal door een tackle van achteren. Charkiewicz geeft een lange en hoge pass. Ritz heeft problemen om de bal te vangen. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Sydfyns Fc 9:0

71e minuut.
Tramp heeft problemen om de bal te vangen. Arensby is nu in balbezit. Larentzakis onderschept slim de pass. Daar is Larentzakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap. Klausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Sydfyns Fc 10:0

74e minuut.
Türkeli rent richting de bal. Türkeli geeft een lange en hoge pass. Ritz kopt de bal weg. Veermets bereikt de bal nog maar net als eerste. Veermets geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Sydfyns Fc 11:0

80e minuut.
Pingo passt de bal in één keer door. Germanek rent richting de bal. Germanek geeft een lange en hoge pass. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis geeft de bal voor. Paal!

83e minuut.
Charkiewicz geeft een hoge lob. Daar is Ritz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap. Klausen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Engin geeft de bal voor. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Larentzakis geeft de bal voor. Charkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Sydfyns Fc 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 16%, Sydfyns Fc 84%.
Liverball FC - Sydfyns Fc 12:0