Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nord-Als Boldklub KIF
4-1-3-2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.7 gemiddelde waardering 21.7
solid Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Feddersen probeert naar een medespeler te passen. Linde rent richting de bal. Linde passt de bal met de wreef. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - KIF 1:0

9e minuut.
Fritzen rent richting de bal. Fritzen speelt de bal door. Achmed is nu in balbezit. Achmed schiet op doel. Dahl Jensen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Mørkholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mørkholt speelt de bal door. Risgaard geeft de bal voor. Linde krijgt zijn hoofd ertegen. Amund probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Møller Pedersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Møller Pedersen met een sublieme pass. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rossen passt de bal in één keer door. Ellehammer is nu in balbezit. Ellehammer passt de bal zonder na te denken. Linde is nu in balbezit. Linde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - KIF 2:0

26e minuut.
Bonderup probeert naar een medespeler te passen. Degn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldbjerg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kjeldbjerg krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Falk rent richting de bal. Falk passt de bal zonder na te denken. Hjelvang Møller rent richting de bal. Fritzen onderschept slim de pass. Fritzen schiet op doel. Amund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Fritzen onderschept slim de pass. Fritzen passt de bal zonder na te denken. Mørkholt rent richting de bal. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hjelvang Møller probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feddersen met een snelle inworp. Fritzen rent richting de bal. Fritzen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Feddersen passt de bal met de wreef. Daar is Rossen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossen met een sublieme pass. Linde rent richting de bal. Linde schiet op doel. Amund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Fritzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzen geeft de bal voor. Daar is Dahl Jensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Lindkvist raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rømer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nord-Als Boldklub 24%, KIF 76%.
Nord-Als Boldklub - KIF 2:0

56e minuut.
Risgaard speelt de bal door. Feddersen rent richting de bal. Feddersen probeert naar een medespeler te passen. Fritzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hovgaard geeft de bal voor. Hjelvang Møller bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen onderschept slim de pass. Feddersen geeft een hoge lob. Achmed maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzen rent richting de bal. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dahl Jensen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Feddersen is nu in balbezit. Feddersen geeft de bal voor. Rossen heeft problemen om de bal te vangen. Fritzen rent richting de bal. Fritzen schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rømer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzaj geeft de bal voor. Achmed is nu in balbezit. Achmed haalt uit met een fantastische trap. Amund bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - KIF 3:0

65e minuut.
Mørkholt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Møller Pedersen met de inworp. Achmed rent richting de bal. Achmed draait met de bal, schiet en ... Amund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - KIF 4:0

67e minuut.
Fritzen passt de bal in één keer door. Rossen is nu in balbezit. Rossen passt de bal in één keer door. Linde rent richting de bal. Linde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dahl Jensen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Møller Pedersen met een snelle inworp. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bonderup met een sublieme pass. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed probeert naar een medespeler te passen. Linde rent richting de bal. Linde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Feddersen met de inworp. Fritzen is nu in balbezit. Falk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falk krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Rømer geeft de bal voor. Bonderup kopt de bal weg. Møller Pedersen probeert naar een medespeler te passen. Linde is nu in balbezit. Linde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dahl Jensen met een harde bal richting middenveld. Rossen kopt de bal weg. Linde is nu in balbezit. Linde schiet op doel. Amund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fritzen rent richting de bal. Fritzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - KIF 5:0

87e minuut.
Bonderup met een sublieme pass. Degn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kjeldbjerg. Degn raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

90e minuut.
Feddersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fritzen is nu in balbezit. Fritzen geeft een hoge lob. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nord-Als Boldklub 26%, KIF 74%.
Nord-Als Boldklub - KIF 5:0