Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klejtrup Liverball FC
Normal Tactiek LFC
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 45.6
adequate Schieten excellent
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ringgaard trapt de bal weg. Germanek kopt de bal weg. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Liverball FC 0:1

4e minuut.
Broberg speelt de bal door. Daar is Salomonsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engin met een sublieme pass. Daar is Larentzakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larentzakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rosenbaum speelt de bal door. Mølbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mølbach met een sublieme pass. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Liverball FC 0:2

10e minuut.
Veermets bereikt de bal nog maar net als eerste. Veermets passt de bal zonder na te denken. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis schiet op doel. Ringgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Klungelig pakt Bering de bal. Germanek geeft een lange en hoge pass. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Liverball FC 0:3

17e minuut.
Veermets met een sublieme pass. Salomonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomonsen geeft de bal voor. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rosenbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Germanek onderschept slim de pass. Germanek met een sublieme pass. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Larentzakis rent richting de bal. Mølbach is nu in balbezit. Larentzakis verovert de bal door een tackle van achteren. Larentzakis schiet op doel. Ringgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Liverball FC 0:4

21e minuut.
Craouker met een sublieme pass. Østergård is nu in balbezit. Larentzakis onderschept slim de pass. Larentzakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Liverball FC 0:5

25e minuut.
Veermets kopt de bal weg. Klungelig pakt Mølbach de bal. Salomonsen rent richting de bal. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Türkeli kopt de bal weg. Larentzakis rent richting de bal. Mølbach rent richting de bal. Larentzakis onderschept slim de pass. Larentzakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Veermets is nu in balbezit. Veermets met een sublieme pass. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Liverball FC 0:6

36e minuut.
Veermets heeft problemen om de bal te vangen. Østergård is nu in balbezit. Østergård passt de bal met de wreef. Larentzakis heeft problemen om de bal te vangen. Larentzakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Engin met de inworp. Salomonsen rent richting de bal. Larentzakis verovert de bal door een tackle van achteren. Larentzakis geeft een lange en hoge pass. Charkiewicz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Germanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Germanek geeft een lange en hoge pass. Salomonsen probeert de bal met de borst te controleren. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap. Ringgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Broberg probeert naar een medespeler te passen. Mølbach probeert de bal met de borst te controleren. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Ringgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Liverball FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klejtrup 87%, Liverball FC 13%.
Klejtrup - Liverball FC 0:7

46e minuut.
Veermets speelt de bal door. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mølbach rent richting de bal. Larentzakis verovert de bal door een tackle van achteren. Larentzakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Liverball FC 0:8

48e minuut.
Larentzakis verovert de bal door een tackle van achteren. Larentzakis met een sublieme pass. Salomonsen rent richting de bal. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Germanek kopt de bal weg. Veermets speelt de bal door. Klungelig pakt Broberg de bal. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Türkeli probeert naar een medespeler te passen. Veermets is nu in balbezit. Veermets met een sublieme pass. Klungelig pakt Larentzakis de bal. Larentzakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Engin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Charkiewicz de bal. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Germanek is nu in balbezit. Germanek met een sublieme pass. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis schiet op doel. Ringgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Liverball FC 0:9

60e minuut.
Canto e Castro rent richting de bal. Stout tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canto e Castro raakt geblesseerd tijdens het duel. Türkeli met een snel genomen vrije trap. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Engin de bal. Engin geeft de bal voor. Kahlenberg kopt de bal weg. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Türkeli verovert de bal door een tackle van achteren. Türkeli met een sublieme pass. Veermets probeert naar een medespeler te passen. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pingo is nu in balbezit. Pingo geeft de bal voor. Salomonsen kopt de bal weg. Engin is nu in balbezit. Engin geeft een lange en hoge pass. Ringgaard bokst de bal weg.

90e minuut.
Ringgaard trapt de bal weg. Germanek kopt de bal weg. Veermets rent richting de bal. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klejtrup 86%, Liverball FC 14%.
Klejtrup - Liverball FC 0:9