Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverball FC Enhjørningen FC
LFC Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
32 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 21
excellent Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Hovgaard met een sublieme pass. Canto e Castro is nu in balbezit. Canto e Castro geeft een lange en hoge pass. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Engin probeert naar een medespeler te passen. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz passt de bal in één keer door. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Veermets geeft de bal voor. Klungelig pakt Frederiksen de bal. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Hartmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Enhjørningen FC 1:0

14e minuut.
Veermets speelt de bal door. Germanek heeft problemen om de bal te vangen. Pingo geeft de bal voor. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap. Hartmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Enhjørningen FC 2:0

15e minuut.
Rosero heeft problemen om de bal te vangen. Rosero geeft een lange en hoge pass. Larentzakis kopt de bal weg. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Larentzakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frederiksen is nu in balbezit. Larentzakis verovert de bal door een tackle van achteren. Larentzakis draait met de bal, schiet en ... Hartmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz passt de bal zonder na te denken. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis schiet op doel. Frederiksen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Enhjørningen FC 3:0

22e minuut.
Bendixen passt de bal zonder na te denken. Hørlykke is nu in balbezit. Hørlykke passt de bal in één keer door. Daar is Larentzakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Enhjørningen FC 4:0

26e minuut.
Larentzakis haalt uit met een fantastische trap. Hartmann probeert naar een medespeler te passen. Pingo kopt de bal weg. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Enevoldsen heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Germanek zal de hoekschop nemen. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Enhjørningen FC 5:0

33e minuut.
Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz passt de bal in één keer door. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis draait met de bal, schiet en ... Hartmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Enhjørningen FC 6:0

33e minuut.
Ribers probeert naar een medespeler te passen. Bendixen bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis onderschept slim de pass. Larentzakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Veermets is nu in balbezit. Veermets met een sublieme pass. Hovgaard rent richting de bal. Charkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Larentzakis heeft problemen om de bal te vangen. Larentzakis met een sublieme pass. Hovgaard is nu in balbezit. Charkiewicz onderschept slim de pass. Charkiewicz schiet op doel. Hartmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 23%, Enhjørningen FC 77%.
Liverball FC - Enhjørningen FC 6:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Engin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis schiet op doel. Frederiksen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Germanek neemt de hoekschop. Kragh is nu in balbezit. Larentzakis verovert de bal door een tackle van achteren. Larentzakis schiet op doel. Hartmann bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Ribers met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosero met de inworp. Germanek is nu in balbezit. Germanek geeft een lange en hoge pass. Hartmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Türkeli kan de bal niet met de borst controleren. Türkeli met een sublieme pass. Germanek speelt de bal door. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Enhjørningen FC 7:0

54e minuut.
Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis geeft een lange en hoge pass. Daar is Enevoldsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Enhjørningen FC 8:0

58e minuut.
Hartmann probeert naar een medespeler te passen. Pingo kopt de bal weg. Enevoldsen heeft problemen om de bal te vangen. Charkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Charkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Veermets rent richting de bal. Veermets passt de bal in één keer door. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Engin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veermets is nu in balbezit. Veermets geeft een hoge lob. Hartmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Enhjørningen FC 9:0

72e minuut.
Engin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lindkvist de bal. Veermets rent richting de bal. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pingo rent richting de bal. Pingo geeft de bal voor. Daar is Larentzakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larentzakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Enhjørningen FC 10:0

82e minuut.
Bódi is nu in balbezit. Bódi geeft de bal voor. Klungelig pakt Kragh de bal. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hovgaard passt de bal met de wreef. Türkeli geeft de bal voor. Charkiewicz geeft een hoge lob. Kragh heeft problemen om de bal te vangen. Türkeli geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - Enhjørningen FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 13%, Enhjørningen FC 87%.
Liverball FC - Enhjørningen FC 11:0