Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sydfyns Fc Nord-Als Boldklub
Normal Tactiek 4-1-3-2
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 42.2
weak Schieten very good
weak Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Feddersen geeft een lange en hoge pass. Ritz is nu in balbezit. Jadczuk onderschept slim de pass. Achmed is nu in balbezit. Achmed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sydfyns Fc - Nord-Als Boldklub 0:1

6e minuut.
Utzon controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Broman maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Achmed kopt de bal weg. Linde is nu in balbezit. Linde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sydfyns Fc - Nord-Als Boldklub 0:2

14e minuut.
Achmed is nu in balbezit. Jadczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed is nu in balbezit. Jadczuk rent richting de bal. Jadczuk haalt uit met een fantastische trap. Klausen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Linde rent richting de bal. Linde probeert naar een medespeler te passen. Achmed is nu in balbezit. Jadczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadczuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sydfyns Fc - Nord-Als Boldklub 0:3

19e minuut.
Feddersen rent richting de bal. Feddersen passt de bal in één keer door. Daar is Jadczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linde rent richting de bal. Linde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jadczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadczuk passt de bal met de wreef. Linde bereikt de bal nog maar net als eerste. Linde schiet op doel. Klausen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sydfyns Fc - Nord-Als Boldklub 0:4

22e minuut.
Jadczuk kan de bal niet met de borst controleren. Tramp met een sublieme pass. Feddersen met een sublieme pass. Linde is nu in balbezit. Linde passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Achmed is nu in balbezit. Achmed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sydfyns Fc - Nord-Als Boldklub 0:5

24e minuut.
Tramp rent richting de bal. Escopeta onderschept slim de pass. Escopeta speelt de bal door. Linde rent richting de bal. Linde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Feddersen verovert de bal door een tackle van achteren. Feddersen met een sublieme pass. Jadczuk rent richting de bal. Jadczuk schiet op doel. Klausen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sydfyns Fc - Nord-Als Boldklub 0:6

37e minuut.
Hovgaard geeft een lange en hoge pass. Linde bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadczuk is nu in balbezit. Achmed rent richting de bal. Achmed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sydfyns Fc - Nord-Als Boldklub 0:7

40e minuut.
Møller Pedersen kopt de bal weg. Klungelig pakt Achmed de bal. Linde is nu in balbezit. Jadczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Arensby bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossen onderschept slim de pass. Jadczuk met een sublieme pass. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hovgaard kopt de bal weg. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadczuk is nu in balbezit. Achmed is nu in balbezit. Achmed haalt uit met een fantastische trap. Klausen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sydfyns Fc 73%, Nord-Als Boldklub 27%.
Sydfyns Fc - Nord-Als Boldklub 0:7

48e minuut.
Doeltrap. Ritz trapt de bal weg van het doel. Escopeta kopt de bal weg. Linde bereikt de bal nog maar net als eerste. Linde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Feddersen is nu in balbezit. Feddersen passt de bal met de wreef. Linde bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadczuk rent richting de bal. Jadczuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Jadczuk onderschept slim de pass. Jadczuk met een sublieme pass. Daar is Linde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Møller Pedersen passt de bal zonder na te denken. Rossen is nu in balbezit. Escopeta speelt de bal door. Linde is nu in balbezit. Linde draait met de bal, schiet en ... Klausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Møller Pedersen is nu in balbezit. Møller Pedersen geeft de bal voor. Rommel probeert de bal aan de voet te houden. Linde is nu in balbezit. Linde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sydfyns Fc - Nord-Als Boldklub 0:8

58e minuut.
Daar is Nedergaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linde onderschept slim de pass. Jadczuk rent richting de bal. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Escopeta kopt de bal weg. Jadczuk is nu in balbezit. Jadczuk passt de bal met de wreef. Achmed probeert de bal met de borst te controleren. Achmed haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Feddersen rent richting de bal. Phillipsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feddersen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hovgaard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Linde de bal. Linde haalt uit met een fantastische trap. Klausen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sydfyns Fc - Nord-Als Boldklub 0:9

61e minuut.
Escopeta rent richting de bal. Escopeta passt de bal met de wreef. Linde bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed is nu in balbezit. Achmed schiet op doel. Klausen bokst de bal weg.

64e minuut.
Jadczuk probeert naar een medespeler te passen. Linde rent richting de bal. Molberg is nu in balbezit. Linde onderschept slim de pass. Linde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sydfyns Fc - Nord-Als Boldklub 0:10

66e minuut.
Rommel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuzaj met de inworp. Møller Pedersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Møller Pedersen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ritz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Møller Pedersen met de inworp. Achmed rent richting de bal. Achmed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Møller Pedersen rent richting de bal. Møller Pedersen geeft een hoge lob. Achmed kopt de bal weg. Linde rent richting de bal. Linde draait met de bal, schiet en ... Klausen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jadczuk rent richting de bal. Jadczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sydfyns Fc - Nord-Als Boldklub 0:11

85e minuut.
Feddersen rent richting de bal. Phillipsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feddersen raakt geblesseerd tijdens het duel. Hovgaard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Achmed maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Escopeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Escopeta probeert naar een medespeler te passen. Jadczuk speelt de bal door. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sydfyns Fc - Nord-Als Boldklub 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sydfyns Fc 79%, Nord-Als Boldklub 21%.
Sydfyns Fc - Nord-Als Boldklub 0:12