Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klejtrup Unik IF
Normal Tactiek Ny taktik
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 51.8
adequate Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Rosenbaum rent richting de bal. Spincemaille onderschept slim de pass. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rosenbaum is nu in balbezit. Spincemaille onderschept slim de pass. Spincemaille passt de bal met de wreef. Demjén is nu in balbezit. Demjén haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Aloğlu probeert naar een medespeler te passen. Alköprü rent richting de bal. Alköprü probeert naar een medespeler te passen. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Unik IF 0:1

16e minuut.
Aloğlu is nu in balbezit. Aloğlu probeert naar een medespeler te passen. Demjén is nu in balbezit. Demjén draait met de bal, schiet en ... Ringgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Unik IF 0:2

19e minuut.
Inworp. Alköprü met een snelle inworp. Rosenbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén verovert de bal door een tackle van achteren. Demjén schiet op doel. Ringgaard bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Unik IF 0:3

19e minuut.
Østergård is nu in balbezit. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille is nu in balbezit. Demjén is nu in balbezit. Demjén schiet op doel. Ringgaard bokst de bal weg.

21e minuut.
Stout met een snelle inworp. Aloğlu probeert naar een medespeler te passen. Alköprü speelt de bal door. Demjén rent richting de bal. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Ringgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Siemieniuk passt de bal in één keer door. Daar is Spincemaille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mølbach rent richting de bal. Spincemaille verovert de bal door een tackle van achteren. Spincemaille schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Unik IF 0:4

28e minuut.
Gurgul is nu in balbezit. Craouker verovert de bal door een tackle van achteren. Craouker probeert naar een medespeler te passen. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Unik IF 0:5

31e minuut.
Østergård bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Siemieniuk passt de bal zonder na te denken. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ringgaard met een harde bal richting middenveld. Alköprü is nu in balbezit. Alköprü geeft een lange en hoge pass. Demjén is nu in balbezit. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Demjén passt de bal in één keer door. Schuurmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuurmans passt de bal in één keer door. Demjén rent richting de bal. Demjén schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demjén is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Unik IF 0:6

37e minuut.
Demjén controleert de bal met de borst. Mølbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén onderschept slim de pass. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Schuurmans kopt de bal weg. Alköprü geeft een hoge lob. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Østergård de bal. Aloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloğlu passt de bal in één keer door. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Unik IF 0:7

40e minuut.
Klungelig pakt Craouker de bal. Demjén onderschept slim de pass. Demjén passt de bal zonder na te denken. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Craouker kopt de bal weg. Daar is Alköprü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alköprü met een sublieme pass. Daar is Demjén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demjén draait met de bal, schiet en ... Ringgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Schuurmans passt de bal zonder na te denken. Aloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloğlu passt de bal in één keer door. Siemieniuk rent richting de bal. Siemieniuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Unik IF 0:8

45e minuut.
Siemieniuk met een sublieme pass. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille passt de bal met de wreef. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klejtrup 82%, Unik IF 18%.
Klejtrup - Unik IF 0:8

48e minuut.
Schuurmans passt de bal met de wreef. Alköprü is nu in balbezit. Alköprü probeert naar een medespeler te passen. Demjén rent richting de bal. Demjén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Unik IF 0:9

49e minuut.
Spincemaille met een sublieme pass. Demjén rent richting de bal. Kahlenberg rent richting de bal. Demjén onderschept slim de pass. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Unik IF 0:10

50e minuut.
Craouker passt de bal in één keer door. Mølbach rent richting de bal. Spincemaille verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Demjén de bal. Demjén draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Unik IF 0:11

54e minuut.
Kahlenberg probeert de bal aan de voet te houden. Alköprü is nu in balbezit. Alköprü geeft een lange en hoge pass. Demjén is nu in balbezit. Demjén draait met de bal, schiet en ... Ringgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Salomonsen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siemieniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Siemieniuk met de inworp. Aloğlu speelt de bal door. Demjén rent richting de bal. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Kahlenberg probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Aloğlu met een sublieme pass. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén probeert naar een medespeler te passen. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Unik IF 0:12

61e minuut.
Spincemaille onderschept slim de pass. Spincemaille met een sublieme pass. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén draait met de bal, schiet en ... Ringgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Unik IF 0:13

64e minuut.
Adamus verovert de bal door een tackle van achteren. Adamus speelt de bal door. Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü geeft een lange en hoge pass. Siemieniuk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Unik IF 0:14

68e minuut.
Aloğlu geeft een hoge lob. Mølbach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spincemaille rent richting de bal. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Mølbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siemieniuk rent richting de bal. Siemieniuk speelt de bal door. Klungelig pakt Demjén de bal. Demjén draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Schuurmans geeft een hoge lob. Alköprü speelt de bal door. Demjén rent richting de bal. Demjén schiet op doel. Ringgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Unik IF 0:15

81e minuut.
Klungelig pakt Demjén de bal. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille passt de bal in één keer door. Demjén rent richting de bal. Demjén haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bering controleert de bal met de borst. Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Klejtrup - Unik IF 0:16

87e minuut.
Ringgaard met een harde bal richting middenveld. Schuurmans kopt de bal weg. Demjén is nu in balbezit. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klejtrup 80%, Unik IF 20%.
Klejtrup - Unik IF 0:16