Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herø FC Nord-Als Boldklub
424 Tactiek 4-1-3-2
46% Balbezit 54%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 47.9
average Schieten very good
weak Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Zachariassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzen verovert de bal door een tackle van achteren. Fritzen passt de bal in één keer door. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Avagianos verovert de bal door een tackle van achteren. Dyring speelt de bal door. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneştepe onderschept slim de pass. Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Hornshyld bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornshyld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Legros is nu in balbezit. Shtanyuk onderschept slim de pass. Shtanyuk speelt de bal door. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gadsby kopt de bal weg. Feddersen probeert de bal aan de voet te houden. Shtanyuk rent richting de bal. Paneque onderschept slim de pass. Paneque haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Zachariassen rent richting de bal. Güneştepe verovert de bal door een tackle van achteren. Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Achmed is nu in balbezit. Achmed haalt uit met een fantastische trap. Avagianos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jadczuk rent richting de bal. Jadczuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lanka geeft een lange en hoge pass. Dyring is nu in balbezit. Dyring met een sublieme pass. Achmed rent richting de bal. Achmed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lanka kopt de bal weg. Daar is Dyring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klausholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyring verovert de bal door een tackle van achteren. Dyring draait met de bal, schiet en ... Ballone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kjeldbjerg geeft een lange en hoge pass. Avagianos geeft een lange en hoge pass. Kjeldbjerg geeft een hoge lob. Fritzen rent richting de bal. Fritzen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. Broman verovert de bal door een tackle van achteren. Broman geeft een lange en hoge pass. Fritzen is nu in balbezit. Fritzen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lanka geeft een hoge lob. Feddersen is nu in balbezit. Torp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torp krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Feddersen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Feddersen met een snel genomen vrije trap. Lanka met een sublieme pass. Fritzen kan de bal niet met de borst controleren. Fritzen haalt uit met een fantastische trap. Ballone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herø FC - Nord-Als Boldklub 0:1

40e minuut.
Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Achmed heeft problemen om de bal te vangen. Achmed speelt de bal door. Fritzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ballone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Inworp. Dyring met een snelle inworp. Achmed rent richting de bal. Achmed haalt uit met een fantastische trap. Ballone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herø FC - Nord-Als Boldklub 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herø FC 77%, Nord-Als Boldklub 23%.
Herø FC - Nord-Als Boldklub 0:2

53e minuut.
Zachariassen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Basten komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klausholm rent richting de bal. Dyring onderschept slim de pass. Dyring geeft een hoge lob. Fritzen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herø FC - Nord-Als Boldklub 0:3

59e minuut.
Güneştepe passt de bal in één keer door. Dyring rent richting de bal. Dyring passt de bal zonder na te denken. Achmed rent richting de bal. Achmed schiet op doel. Ballone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Lanka de bal onder controle te krijgen. Jadczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørskov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jadczuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Hornshyld zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Ballone bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Shtanyuk probeert de bal aan de voet te houden. Buitenspel voor Paneque. Goede buitenspelval van de verdediging. Hornshyld maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Achmed rent richting de bal. Achmed draait met de bal, schiet en ... Ballone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

70e minuut.
Broman met een sublieme pass. Dyring is nu in balbezit. Dyring passt de bal in één keer door. Achmed rent richting de bal. Achmed haalt uit met een fantastische trap. Ballone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Broman geeft een hoge lob. Fritzen heeft problemen om de bal te vangen. Fritzen passt de bal in één keer door. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Güneştepe verovert de bal door een tackle van achteren. Güneştepe passt de bal zonder na te denken. Achmed rent richting de bal. Achmed haalt uit met een fantastische trap. Ballone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herø FC - Nord-Als Boldklub 0:4

89e minuut.
Jadczuk rent richting de bal. Jadczuk passt de bal zonder na te denken. Fritzen rent richting de bal. Fritzen schiet op doel. Ballone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herø FC - Nord-Als Boldklub 0:5

90e minuut.
Gadsby passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jadczuk met een snelle inworp. Fritzen rent richting de bal. Fritzen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herø FC 83%, Nord-Als Boldklub 17%.
Herø FC - Nord-Als Boldklub 0:5