Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Hundene Balcad
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Falk kopt de bal weg. Ottesen heeft problemen om de bal te vangen. Ottesen passt de bal in één keer door. Rømer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rømer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Rømer bereikt de bal nog maar net als eerste. Krudtmayer rent richting de bal. Rømer is nu in balbezit. Rømer haalt uit met een fantastische trap. Dal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Hundene - Balcad 0:1

23e minuut.
Thoustrup onderschept slim de pass. Thoustrup probeert naar een medespeler te passen. Rømer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rømer draait met de bal, schiet en ... Holmetoft probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bostedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottesen onderschept slim de pass. Ottesen passt de bal met de wreef. Krudtmayer is nu in balbezit. Krudtmayer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Green geeft een lange en hoge pass. Falkenberg heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Green geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Espersen kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Grahn rent richting de bal. Thoustrup is nu in balbezit. Thoustrup met een sublieme pass. Rømer is nu in balbezit. Rømer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Green met een snelle inworp. Møllehave is nu in balbezit. Møllehave passt de bal met de wreef. Mølgård is nu in balbezit. Mølgård schiet op doel. Erichsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Hundene 60%, Balcad 40%.
IF Hundene - Balcad 0:1

47e minuut.
Lund Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Krudtmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Krudtmayer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rømer de bal. Rømer haalt uit met een fantastische trap. Dal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Lund Jørgensen rent richting de bal. Krudtmayer onderschept slim de pass. Krudtmayer probeert naar een medespeler te passen. Rømer is nu in balbezit. Rømer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lund Jørgensen is nu in balbezit. Krudtmayer onderschept slim de pass. Rømer rent richting de bal. Krudtmayer rent richting de bal. Krudtmayer haalt uit met een fantastische trap. Dal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Holmetoft geeft een hoge lob. Inworp. Thoustrup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krudtmayer is nu in balbezit. Krudtmayer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rømer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rømer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bostedt heeft problemen om de bal te vangen. Møllehave bereikt de bal nog maar net als eerste. Møllehave met een sublieme pass. Mølgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Mølgård draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Holmetoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoustrup verovert de bal door een tackle van achteren. Thoustrup passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rømer de bal. Rømer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Hundene - Balcad 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Hundene 63%, Balcad 37%.
IF Hundene - Balcad 0:2