Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUNZER CF FC Iskold
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Aldermand is nu in balbezit. Aldermand geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kragh de bal. Christian Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian Andersen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hvidt is nu in balbezit. Nedergaard verovert de bal door een tackle van achteren. Nedergaard geeft een hoge lob. Korndrup is nu in balbezit. Korndrup draait met de bal, schiet en ... Lund Jørgensen bokst de bal weg.

28e minuut.
Daar is Nicolaisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavard verovert de bal door een tackle van achteren. Lavard met een sublieme pass. Tveskov rent richting de bal. Tveskov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - FC Iskold 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUNZER CF 45%, FC Iskold 55%.
GUNZER CF - FC Iskold 1:0

51e minuut.
Lauvring is nu in balbezit. Nedergaard verovert de bal door een tackle van achteren. Nedergaard met een sublieme pass. Nicolaisen rent richting de bal. Nicolaisen schiet op doel. Lund Jørgensen bokst de bal weg.

68e minuut.
Tveskov met een sublieme pass. Nedergaard is nu in balbezit. Nedergaard passt de bal zonder na te denken. Tveskov is nu in balbezit. Tveskov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GUNZER CF - FC Iskold 2:0

74e minuut.
Berendsen geeft een hoge lob. Egeland heeft problemen om de bal te vangen. Christian Andersen rent richting de bal. Christian Andersen schiet op doel. Kragh heeft problemen om de bal te vangen. Christian Andersen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Christian Andersen niet meer kan verder spelen. Hemmingsen komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lauvring bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaisen onderschept slim de pass. Nicolaisen speelt de bal door. Tveskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveskov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUNZER CF 44%, FC Iskold 56%.
GUNZER CF - FC Iskold 2:0