Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Forstaden Bankager Eagles
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 22.2
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Rieper probeert naar een medespeler te passen. Hermann kopt de bal weg. Thuesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankergren verovert de bal door een tackle van achteren. Ankergren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Hviid geeft een lange en hoge pass. Daar is Grønborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermann onderschept slim de pass. Hermann geeft een lange en hoge pass. Ankergren springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lysemose geeft een hoge lob. Langekær kopt de bal weg. Klungelig pakt Nicolajsen de bal. Molte is nu in balbezit. Molte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ibsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibsen passt de bal zonder na te denken. Grønborg heeft problemen om de bal te vangen. Ankergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankergren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Molte rent richting de bal. Lundvang verovert de bal door een tackle van achteren. Lundvang geeft een lange en hoge pass. Ankergren rent richting de bal. Ankergren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Forstaden - Bankager Eagles 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Forstaden 53%, Bankager Eagles 47%.
SK Forstaden - Bankager Eagles 0:1

51e minuut.
Bendsen is nu in balbezit. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann passt de bal zonder na te denken. Ankergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankergren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Grønborg is nu in balbezit. Hviid onderschept slim de pass. Hviid passt de bal in één keer door. Ankergren rent richting de bal. Ankergren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pedersen Madsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedersen Madsen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hviid met de inworp. Hermann geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Forstaden - Bankager Eagles 0:2

71e minuut.
Ibsen geeft een hoge lob. Daar is Grønborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann haalt uit met een fantastische trap. Ankergren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Forstaden - Bankager Eagles 0:3

73e minuut.
Lundvang is nu in balbezit. Lundvang probeert naar een medespeler te passen. Nicolajsen rent richting de bal. Molte is nu in balbezit. Molte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rieper met een sublieme pass. Grønborg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hermann. Hermann krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Molte rent richting de bal. Bendsen rent richting de bal. Bendsen passt de bal zonder na te denken. Ankergren is nu in balbezit. Ankergren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Langekær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolajsen onderschept slim de pass. Nicolajsen passt de bal zonder na te denken. Hermann is nu in balbezit. Hermann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Forstaden 58%, Bankager Eagles 42%.
SK Forstaden - Bankager Eagles 0:3