Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bankager Eagles Idrætsforeningen Lanse
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bundesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundesen geeft de bal voor. Nordvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvig haalt uit met een fantastische trap. Rieper probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Hermann passt de bal in één keer door. Lenskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenskov passt de bal met de wreef. Daar is Ankergren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankergren haalt uit met een fantastische trap. Motzfeldt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Søsted heeft problemen om de bal te vangen. Ankergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankergren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bendsen rent richting de bal. Lomholdt onderschept slim de pass. Lomholdt speelt de bal door. Bless is nu in balbezit. Bless draait met de bal, schiet en ... Rieper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Utzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann onderschept slim de pass. Lenskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann onderschept slim de pass. Hermann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lomholdt met de inworp. Flintesteen rent richting de bal. Bless is nu in balbezit. Bless schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Markmand verovert de bal door een tackle van achteren. Markmand geeft een lange en hoge pass. Lundvang probeert de bal met de borst te controleren. Lomholdt is nu in balbezit. Lomholdt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Lenskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankergren verovert de bal door een tackle van achteren. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bankager Eagles - Idrætsforeningen Lanse 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankager Eagles 53%, Idrætsforeningen Lanse 47%.
Bankager Eagles - Idrætsforeningen Lanse 1:0

79e minuut.
Bundesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendsen is nu in balbezit. Bendsen geeft een hoge lob. Ankergren rent richting de bal. Ankergren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankager Eagles 33%, Idrætsforeningen Lanse 67%.
Bankager Eagles - Idrætsforeningen Lanse 1:0