Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trekroner BK FC.Armatki
_-KAPOW-_ Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Østervig rent richting de bal. Østervig speelt de bal door. Lavben bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalgas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Østervig geeft een hoge lob. Sejr rent richting de bal. Gammeltoft Hansen begaat een overtreding. Sejr is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Storebjerg komt bij de bal en schiet. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Danielsen onderschept slim de pass. Danielsen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Laursen de bal onder controle te krijgen. Møller rent richting de bal. Møller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tveskaeg verovert de bal door een tackle van achteren. Tveskaeg probeert naar een medespeler te passen. Broerholdt heeft problemen om de bal te vangen. Broerholdt met een sublieme pass. Clausen met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trekroner BK 56%, FC.Armatki 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trekroner BK - FC.Armatki 0:0

51e minuut.
Stefansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Storebjerg onderschept slim de pass. Storebjerg passt de bal zonder na te denken. Steen-Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steen-Nielsen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Trekroner BK - FC.Armatki 0:1

60e minuut.
Naser rent richting de bal. Naser geeft de bal voor. Storebjerg probeert de bal aan de voet te houden. Duelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Duelund geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trekroner BK - FC.Armatki 1:1

82e minuut.
Klungelig pakt Danielsen de bal. Steen-Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steen-Nielsen passt de bal zonder na te denken. Dalgas is nu in balbezit. Dalgas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Trekroner BK - FC.Armatki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trekroner BK 58%, FC.Armatki 42%.
Trekroner BK - FC.Armatki 1:2