Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franne CF Omni Tech Solutions
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Michelsen is nu in balbezit. Arnoldsen onderschept slim de pass. Ekelund rent richting de bal. Bønnelykke verovert de bal door een tackle van achteren. Bønnelykke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Franne CF - Omni Tech Solutions 0:1

30e minuut.
Refsing met de inworp. Bønnelykke geeft de bal voor. Arnoldsen rent richting de bal. Arnoldsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nørmark probeert naar een medespeler te passen. Erichsen rent richting de bal. Antonsen onderschept slim de pass. Phil is nu in balbezit. Phil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ekelund rent richting de bal. Bønnelykke onderschept slim de pass. Bønnelykke passt de bal met de wreef. Arnoldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnoldsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franne CF 44%, Omni Tech Solutions 56%.
Franne CF - Omni Tech Solutions 0:1

52e minuut.
Nørmark raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Passer komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Flodgaard is nu in balbezit. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Flodgaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flodgaard krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kraghede trapt de bal weg van het doel. Graham is nu in balbezit. Antonsen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Antonsen krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Absalonsen verovert de bal door een tackle van achteren. Søndergaard rent richting de bal. Søndergaard met een sublieme pass. Bønnelykke rent richting de bal. Bønnelykke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Flodgaard rent richting de bal. Passer verovert de bal door een tackle van achteren. Hagenborg rent richting de bal. Antonsen onderschept slim de pass. Antonsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franne CF 52%, Omni Tech Solutions 48%.
Franne CF - Omni Tech Solutions 0:1