Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ViborgFF FC.Armatki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Kjærum geeft de bal voor. Klungelig pakt Muhammad de bal. Steen-Nielsen rent richting de bal. Steen-Nielsen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Laudrup de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ViborgFF - FC.Armatki 0:1

12e minuut.
Eliassen is nu in balbezit. Eliassen speelt de bal door. Østervig met een sublieme pass. Grundsten is nu in balbezit. Grundsten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Georgsen rent richting de bal. Georgsen speelt de bal door. Ankjær geeft een lange en hoge pass. Grundsten is nu in balbezit. Grundsten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kjærum met een sublieme pass. Eliassen heeft problemen om de bal te vangen. Eliassen speelt de bal door. Grundsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundsten schiet op doel. Lilholt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Tomasson geeft de bal voor. Kjærum is nu in balbezit. Eliassen verovert de bal door een tackle van achteren. Østervig bereikt de bal nog maar net als eerste. Østervig draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ViborgFF 34%, FC.Armatki 66%.
ViborgFF - FC.Armatki 0:1

83e minuut.
Laursen kopt de bal weg. Gammeltoft Hansen met een sublieme pass. Steen-Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steen-Nielsen schiet op doel. Myrup probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ViborgFF - FC.Armatki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ViborgFF 35%, FC.Armatki 65%.
ViborgFF - FC.Armatki 0:2