Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vanløse IF Konside
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 22.9
zwak Schieten matig
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


27e minuut.
Klungelig pakt Ritter de bal. Ritter speelt de bal door. Eggert met een sublieme pass. Storebjerg rent richting de bal. Storebjerg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Barsøe onderschept slim de pass. Lavben onderschept slim de pass. Lavben geeft de bal voor. Høst rent richting de bal. Høst draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Barsøe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lavben met de inworp. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanløse IF 55%, Konside 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vanløse IF - Konside 0:0

60e minuut.
Henning rent richting de bal. Bøggild onderschept slim de pass. Høst verovert de bal door een tackle van achteren. Høst haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mørk de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Lavben verovert de bal door een tackle van achteren. Lavben geeft de bal voor. Bøggild heeft problemen om de bal te vangen. Høst bereikt de bal nog maar net als eerste. Høst haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Traberg onderschept slim de pass. Traberg geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Borgvardt de bal. Storebjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Storebjerg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ritter is nu in balbezit. Ritter speelt de bal door. Høst heeft problemen om de bal te vangen. Henning rent richting de bal. Henning draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanløse IF 56%, Konside 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vanløse IF - Konside 0:0