Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trekroner BK ViborgFF
_-KAPOW-_ Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Storebjerg met een sublieme pass. Møller is nu in balbezit. Tomasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Østervig rent richting de bal. Østervig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Storebjerg verovert de bal door een tackle van achteren. Storebjerg geeft de bal voor. Daar is Laudrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naser rent richting de bal. Naser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trekroner BK - ViborgFF 1:0

16e minuut.
Errendal speelt de bal door. Clausen heeft problemen om de bal te vangen. Grundsten rent richting de bal. Grundsten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trekroner BK - ViborgFF 1:1

27e minuut.
Tomasson met een sublieme pass. Eliassen is nu in balbezit. Eliassen passt de bal met de wreef. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Danielsen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ankjær zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laursen is nu in balbezit. Laursen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trekroner BK 57%, ViborgFF 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trekroner BK - ViborgFF 1:1

55e minuut.
Danielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielsen geeft de bal voor. Grundsten is nu in balbezit. Grundsten schiet op doel. Hejberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trekroner BK - ViborgFF 1:2

58e minuut.
Laursen onderschept slim de pass. Laursen geeft een hoge lob. Errendal rent richting de bal. Errendal geeft een hoge lob. Lynggaard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Muhammad geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Møller de bal onder controle te krijgen. Sejr kopt de bal weg. Møller rent richting de bal. Møller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ankjær kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Østervig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Østervig is nu in balbezit. Østervig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trekroner BK - ViborgFF 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trekroner BK 64%, ViborgFF 36%.
Trekroner BK - ViborgFF 1:3