Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Armatki Tolstrup IF
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Tveskaeg is nu in balbezit. Brix verovert de bal door een tackle van achteren. Brix met een sublieme pass. Lauersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Armatki - Tolstrup IF 0:1

16e minuut.
Kjærum probeert de bal met de borst te controleren. Berthelsen speelt de bal door. Donnerup is nu in balbezit. Steen-Nielsen verovert de bal door een tackle van achteren. Steen-Nielsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Berthelsen rent richting de bal. Dalgas verovert de bal door een tackle van achteren. Dalgas passt de bal met de wreef. Steen-Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steen-Nielsen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mikkelsen met een snelle inworp. Klemmensen is nu in balbezit. Kjærum begaat een overtreding. Kjærum krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Vinther speelt de bal door. Dalgas rent richting de bal. Berthelsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berthelsen krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Berthelsen passt de bal zonder na te denken. Klemmensen heeft problemen om de bal te vangen. Lavben speelt de bal door. Steen-Nielsen rent richting de bal. Steen-Nielsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lauersen passt de bal zonder na te denken. Steen-Nielsen rent richting de bal. Enemærke rent richting de bal. Steen-Nielsen verovert de bal door een tackle van achteren. Steen-Nielsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Armatki 57%, Tolstrup IF 43%.
FC.Armatki - Tolstrup IF 0:1

56e minuut.
Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Gammeltoft Hansen passt de bal in één keer door. Daar is Berthelsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemmensen rent richting de bal. Klemmensen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Donnerup met een snelle inworp. Brix rent richting de bal. Brix geeft een lange en hoge pass. Lauersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauersen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Armatki 48%, Tolstrup IF 52%.
FC.Armatki - Tolstrup IF 0:1