Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bath City F.C. Apollyon
352 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
heeft problemen om de bal te vangen. Aldermann bereikt de bal nog maar net als eerste. rent richting de bal. Horton bereikt de bal nog maar net als eerste. Horton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Søgaard rent richting de bal. Dyrholm onderschept slim de pass. Dyrholm speelt de bal door. Horton bereikt de bal nog maar net als eerste. Horton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Søgaard rent richting de bal. Horneman onderschept slim de pass. Horneman speelt de bal door. Horton rent richting de bal. Horton draait met de bal, schiet en ... Winding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Apollyon 0:1

25e minuut.
Aldermann passt de bal zonder na te denken. Krølben Nielsen rent richting de bal. Nygaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krølben Nielsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krølben Nielsen met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Horton is nu in balbezit. Horton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Apollyon 0:2

35e minuut.
Molte geeft een lange en hoge pass. Daar is Dyrholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrholm probeert naar een medespeler te passen. Horton is nu in balbezit. Horton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bækgård speelt de bal door. Carøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Torpegaard is nu in balbezit. Carøe verovert de bal door een tackle van achteren. Carøe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bath City F.C. 54%, Apollyon 46%.
Bath City F.C. - Apollyon 0:2

69e minuut.
Bækgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Bækgård passt de bal zonder na te denken. Carøe rent richting de bal. Carøe schiet op doel. Vadum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Apollyon 1:2

73e minuut.
Uldahl geeft een hoge lob. Wibroe kopt de bal weg. Kærgaard heeft problemen om de bal te vangen. Bresemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresemann schiet op doel. Vadum bokst de bal weg.

78e minuut.
Søgaard probeert de bal met de borst te controleren. Horneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Søgaard begaat een overtreding. Søgaard krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bath City F.C. 48%, Apollyon 52%.
Bath City F.C. - Apollyon 1:2