Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BK Viktoria maria sharapova
Normal Tactiek hej
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 25.8
unsatisfactory Schieten average
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


14e minuut.
Makowski passt de bal in één keer door. Lund Eriksen is nu in balbezit. Audissino verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Audissino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Audissino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BK Viktoria - maria sharapova 0:1

15e minuut.
Bendixen bereikt de bal nog maar net als eerste. Audissino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bendixen. Bendixen krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Espersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Espersen geeft een lange en hoge pass. Broman kopt de bal weg. Dahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl draait met de bal, schiet en ... Klíma bokst de bal weg.

34e minuut.
Daar is Paasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Eriksen rent richting de bal. Audissino onderschept slim de pass. Audissino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BK Viktoria 56%, maria sharapova 44%.
BK Viktoria - maria sharapova 0:1

53e minuut.
Pehrsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehrsen geeft een lange en hoge pass. Makowski heeft problemen om de bal te vangen. Dahl is nu in balbezit. Dahl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Paasch onderschept slim de pass. Paasch met een sublieme pass. Daar is Makowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Broman met een sublieme pass. Plougstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Plougstrup met een sublieme pass. Dahl is nu in balbezit. Dahl schiet op doel. Klíma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Masetto heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BK Viktoria - maria sharapova 1:1

87e minuut.
Paasch is nu in balbezit. Plougstrup is nu in balbezit. Paasch verovert de bal door een tackle van achteren. Paasch haalt uit met een fantastische trap. Arnoldsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BK Viktoria - maria sharapova 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BK Viktoria 35%, maria sharapova 65%.
BK Viktoria - maria sharapova 1:2