Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apollyon Soul Sounds Unlimited
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 22.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Horton passt de bal met de wreef. Sønderstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Sønderstrup passt de bal met de wreef. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Heisselberg onderschept slim de pass. Ingeman is nu in balbezit. Heisselberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heisselberg krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Rosenstand is nu in balbezit. Sønderstrup verovert de bal door een tackle van achteren. Sønderstrup probeert naar een medespeler te passen. Sigurdsson rent richting de bal. Sigurdsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sønderstrup verovert de bal door een tackle van achteren. Sønderstrup geeft de bal voor. Inworp. Krølben Nielsen met de inworp. geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inworp. Sigurdsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorek probeert naar een medespeler te passen. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. Vadum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Horneman probeert naar een medespeler te passen. Horton rent richting de bal. Sønderstrup begaat een overtreding. Sønderstrup krijgt een gele kaart. Horton roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Horton kan niet meer verder spelen. Ingvardsen komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibroe rent richting de bal. Sriwahono verovert de bal door een tackle van achteren. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. Vadum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Soul Sounds Unlimited 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollyon 56%, Soul Sounds Unlimited 44%.
Apollyon - Soul Sounds Unlimited 0:1

55e minuut.
Antonsen rent richting de bal. Antonsen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ingvardsen de bal. rent richting de bal. draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Povlsen met een sublieme pass. Sorek heeft problemen om de bal te vangen. Rosenstand kopt de bal weg. Ingvardsen is nu in balbezit. Ingvardsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apollyon - Soul Sounds Unlimited 1:1

62e minuut.
Ingeman onderschept slim de pass. Ingeman geeft de bal voor. Antonsen probeert de bal aan de voet te houden. Ingvardsen is nu in balbezit. Ingvardsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
passt de bal met de wreef. Dyrholm heeft problemen om de bal te vangen. Dyrholm geeft de bal voor. Ingvardsen is nu in balbezit. Ingvardsen haalt uit met een fantastische trap. Povlsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollyon 52%, Soul Sounds Unlimited 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apollyon - Soul Sounds Unlimited 1:1