Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bath City F.C. Boldklubben Røde hær
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Søgaard geeft de bal voor. Nørkjær is nu in balbezit. Aldermann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aldermann krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bækgård rent richting de bal. Bækgård probeert naar een medespeler te passen. Carøe rent richting de bal. Carøe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Aldermann geeft de bal voor. Carøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Carøe met een sublieme pass. Bresemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresemann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bath City F.C. 41%, Boldklubben Røde hær 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bath City F.C. - Boldklubben Røde hær 0:0

60e minuut.
Bresemann heeft problemen om de bal te vangen. Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bækgård onderschept slim de pass. Bresemann is nu in balbezit. Bresemann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermann onderschept slim de pass. Gustavsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gustavsson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Uldahl de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Nygaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson rent richting de bal. Nygaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gustavsson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gustavsson kan niet meer verder spelen. Enemark komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bresemann probeert de bal met de borst te controleren. Nielsen geeft een lange en hoge pass. Nørkjær kopt de bal weg. Enemark rent richting de bal. Enemark draait met de bal, schiet en ... Winding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Boldklubben Røde hær 0:1

79e minuut.
Aldermann rent richting de bal. Nielsen verovert de bal door een tackle van achteren. Nielsen geeft de bal voor. Enemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Enemark haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - Boldklubben Røde hær 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bath City F.C. 46%, Boldklubben Røde hær 54%.
Bath City F.C. - Boldklubben Røde hær 0:2