Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Revolution maria sharapova
Normal Tactiek hej
41% Balbezit 59%
37% Spel op eigen helft 63%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 24.4
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Damhus passt de bal in één keer door. Espersen is nu in balbezit. Paasch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paasch krijgt een gele kaart. Espersen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Espersen komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution - maria sharapova 1:0

37e minuut.
Paasch speelt de bal door. Masetto met een sublieme pass. Audissino is nu in balbezit. Damhus onderschept slim de pass. Damhus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lindgaard rent richting de bal. Kvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lindgaard zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lindgaard naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolution 40%, maria sharapova 60%.
Revolution - maria sharapova 1:0

47e minuut.
Haffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjaminsen onderschept slim de pass. Benjaminsen met een sublieme pass. Espersen rent richting de bal. Espersen geeft een hoge lob. Klíma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Damhus is nu in balbezit. Damhus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Espersen met een snelle inworp. Nardone is nu in balbezit. Kvist is nu in balbezit. Kvist haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nardone bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardone met een sublieme pass. Kvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Revolution - maria sharapova 1:1

70e minuut.
Helmuth onderschept slim de pass. Helmuth geeft de bal voor. Kryger kopt de bal weg. Espersen rent richting de bal. Espersen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Espersen verovert de bal door een tackle van achteren. Espersen passt de bal met de wreef. Teilbæk rent richting de bal. Nardone verovert de bal door een tackle van achteren. Nardone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kjærbye rent richting de bal. Haffner is nu in balbezit. Haffner passt de bal zonder na te denken. Damhus rent richting de bal. Damhus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolution 35%, maria sharapova 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Revolution - maria sharapova 1:1