Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC JimRitt BK Viktoria
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Dragon met een sublieme pass. Rande bereikt de bal nog maar net als eerste. Rande passt de bal zonder na te denken. Klemmensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemmensen haalt uit met een fantastische trap. Arnoldsen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JimRitt - BK Viktoria 1:0

31e minuut.
Alomar passt de bal in één keer door. Plougstrup geeft de bal voor. Ullerup heeft problemen om de bal te vangen. Dahl is nu in balbezit. Dahl haalt uit met een fantastische trap. Michelsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JimRitt 46%, BK Viktoria 54%.
FC JimRitt - BK Viktoria 1:0

55e minuut.
Alomar is nu in balbezit. Alomar geeft een hoge lob. Klemmensen is nu in balbezit. Klemmensen schiet op doel. Arnoldsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

58e minuut.
Rande probeert naar een medespeler te passen. Klemmensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Højland is nu in balbezit. Klemmensen verovert de bal door een tackle van achteren. Klemmensen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Riisager rent richting de bal. Riisager passt de bal met de wreef. Klemmensen is nu in balbezit. Klemmensen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Thøgersen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JimRitt 48%, BK Viktoria 52%.
FC JimRitt - BK Viktoria 1:0