Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BF Bødlerne Slagelse B og I
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


13e minuut.
Crone is nu in balbezit. Blavnsfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Blavnsfeldt probeert naar een medespeler te passen. Aabjørn is nu in balbezit. Aabjørn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Krohn rent richting de bal. Crone verovert de bal door een tackle van achteren. Stilling is nu in balbezit. Schøtt onderschept slim de pass. Schøtt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nordvig onderschept slim de pass. Krohn onderschept slim de pass. Krohn speelt de bal door. Blavnsfeldt rent richting de bal. Blavnsfeldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BF Bødlerne - Slagelse B og I 0:1

18e minuut.
Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aabjørn. Gammeltoft Hansen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nordvig zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kold bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flindt-Bjerg. Flindt-Bjerg krijgt een gele kaart. Kold is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schøtt met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BF Bødlerne 56%, Slagelse B og I 44%.
BF Bødlerne - Slagelse B og I 0:1

48e minuut.
Krohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvig verovert de bal door een tackle van achteren. Nordvig passt de bal zonder na te denken. Aabjørn is nu in balbezit. Aabjørn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Kold passt de bal zonder na te denken. Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Frederik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Frederik krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Schøtt probeert naar een medespeler te passen. Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone passt de bal met de wreef. Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BF Bødlerne 55%, Slagelse B og I 45%.
BF Bødlerne - Slagelse B og I 0:1