Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apollyon Revolution
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Løvendal rent richting de bal. Løvendal passt de bal met de wreef. Ingvardsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingvardsen schiet op doel. Brockhoff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Revolution 1:0

17e minuut.
Espersen kopt de bal weg. Damhus is nu in balbezit. Horneman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damhus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Teilbæk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wibroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibroe geeft de bal voor. Teilbæk probeert de bal aan de voet te houden. Damhus is nu in balbezit. Damhus draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rosenstand met een sublieme pass. Lindgaard is nu in balbezit. Løvendal begaat een overtreding. Løvendal krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Espersen probeert naar een medespeler te passen. Damhus is nu in balbezit. Horneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Damhus verovert de bal door een tackle van achteren. Damhus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apollyon - Revolution 1:1

44e minuut.
Rosenstand onderschept slim de pass. Rosenstand passt de bal in één keer door. Løvendal rent richting de bal. Løvendal schiet op doel. Brockhoff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Revolution 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollyon 52%, Revolution 48%.
Apollyon - Revolution 2:1

66e minuut.
Dyrholm passt de bal in één keer door. Espersen rent richting de bal. Met opzet legt Rosenstand zijn tegenspeler op de grond. Rosenstand is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

74e minuut.
Horneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Teilbæk rent richting de bal. Horneman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Horneman krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Horneman verovert de bal door een tackle van achteren. Løvendal bereikt de bal nog maar net als eerste. Løvendal met een sublieme pass. Ingvardsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingvardsen schiet op doel. Brockhoff bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Benjaminsen verovert de bal door een tackle van achteren. Benjaminsen geeft een lange en hoge pass. Torpegaard heeft problemen om de bal te vangen. Damhus verovert de bal door een tackle van achteren. Damhus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apollyon - Revolution 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollyon 49%, Revolution 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apollyon - Revolution 2:2