Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bath City F.C. FC JimRitt
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Søgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Søgaard geeft een hoge lob. Carøe rent richting de bal. Carøe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - FC JimRitt 1:0

16e minuut.
Bækgård onderschept slim de pass. Klemmensen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bækgård. Klemmensen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Klemmensen kan niet meer verder spelen. Lundby Hansen komt het veld opgelopen.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Winding trapt de bal weg van het doel. Riisager kopt de bal weg. Beckmann rent richting de bal. Beckmann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
de Mylius is nu in balbezit. Bækgård is nu in balbezit. Bækgård probeert naar een medespeler te passen. Haugaard rent richting de bal. Haugaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bath City F.C. - FC JimRitt 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bath City F.C. 49%, FC JimRitt 51%.
Bath City F.C. - FC JimRitt 2:0

50e minuut.
Dragon rent richting de bal. Dragon passt de bal zonder na te denken. Magleby is nu in balbezit. Magleby geeft een hoge lob. Beckmann kopt de bal weg. Winding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Uldahl geeft een lange en hoge pass. Ahlenfeld kopt de bal weg. Aldermann is nu in balbezit. Rande onderschept slim de pass. Rande probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rande bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldermann is nu in balbezit. Rande begaat een overtreding. Rande krijgt een gele kaart. Aldermann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aldermann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Magleby is nu in balbezit. Magleby passt de bal met de wreef. Daar is Lundby Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rande is nu in balbezit. Rande schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dragon passt de bal zonder na te denken. Magleby is nu in balbezit. Magleby probeert naar een medespeler te passen. Lundby Hansen rent richting de bal. Lundby Hansen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bath City F.C. 54%, FC JimRitt 46%.
Bath City F.C. - FC JimRitt 2:0