Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slagelse B og I Soul Sounds Unlimited
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Sriwahono geeft een hoge lob. Bræmer is nu in balbezit. Døring onderschept slim de pass. Sorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slagelse B og I - Soul Sounds Unlimited 0:1

5e minuut.
Aabjørn speelt de bal door. Blavnsfeldt heeft problemen om de bal te vangen. Døring onderschept slim de pass. Døring schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sriwahono speelt de bal door. Sorek rent richting de bal. Sorek speelt de bal door. Døring bereikt de bal nog maar net als eerste. Døring haalt uit met een fantastische trap. Thorning bokst de bal weg.

13e minuut.
Krohn controleert de bal met de borst. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono probeert naar een medespeler te passen. Døring is nu in balbezit. Døring draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Harper speelt de bal door. Stilling heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sigurdsson. Sigurdsson krijgt een gele kaart. Stilling wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Risgaard met een snelle inworp. Sorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Frederik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sorek raakt geblesseerd tijdens het duel. Sorek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Slagelse B og I - Soul Sounds Unlimited 0:2

24e minuut.
Roussakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bjørsvik komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Krohn speelt de bal door. Klungelig pakt Tausen de bal. Antonsen rent richting de bal. Blavnsfeldt onderschept slim de pass. Blavnsfeldt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Slagelse B og I - Soul Sounds Unlimited 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slagelse B og I 57%, Soul Sounds Unlimited 43%.
Slagelse B og I - Soul Sounds Unlimited 1:2

47e minuut.
Skovenborg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sigurdsson met de inworp. Sorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorek geeft een hoge lob. Thorning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Frederik is nu in balbezit. Døring onderschept slim de pass. Sorek rent richting de bal. Døring rent richting de bal. Døring schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Thorning trapt de bal weg. Antonsen kopt de bal weg. Døring bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorek is nu in balbezit. Sorek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bjerg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lauvring bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvring probeert naar een medespeler te passen. Blavnsfeldt rent richting de bal. Blavnsfeldt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Sriwahono probeert naar een medespeler te passen. Bræmer is nu in balbezit. Met opzet legt Sorek zijn tegenspeler op de grond. Sorek krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Krohn verovert de bal door een tackle van achteren. Krohn passt de bal in één keer door. Frederik is nu in balbezit. Sorek rent richting de bal. Sorek draait met de bal, schiet en ... Thorning kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Lauvring bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvring geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Stilling de bal onder controle te krijgen. Døring rent richting de bal. Døring haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn onderschept slim de pass. Aabjørn probeert naar een medespeler te passen. Blavnsfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Blavnsfeldt haalt uit met een fantastische trap. Povlsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slagelse B og I - Soul Sounds Unlimited 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slagelse B og I 65%, Soul Sounds Unlimited 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slagelse B og I - Soul Sounds Unlimited 2:2