Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:10
  • Competitiewedstrijd: Bundesliga
  • Stadion: Zanarkand
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 50400
Final Fantasy Violet Boys F.C.
FF VII remake Tactiek COME ON YOU V.B.
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
68.2 gemiddelde waardering 78
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


14e minuut.
Junkerich passt de bal zonder na te denken. Jaliens rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalita. Jaliens raakt geblesseerd tijdens het duel. Cortez wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dupuis geeft een lange en hoge pass. Cortez rent richting de bal. Cortez geeft een hoge lob. Pora maakt een snoekduik en kopt de bal. Zirbes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - Violet Boys F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Final Fantasy 69%, Violet Boys F.C. 31%.
Final Fantasy - Violet Boys F.C. 0:1

46e minuut.
Klingelmann komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Cortez passt de bal zonder na te denken. Pora rent richting de bal. Prohaska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cortez wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Teixeira geeft een hoge lob. Pora kopt de bal weg. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez geeft de bal voor. Pora krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cortez passt de bal met de wreef. Jaliens is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kalita ... Strafschop! Kalita is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Jaliens raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jaliens kan niet meer verder spelen. Arroyos komt het veld opgelopen. Arroyos neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Méndez geeft een lange en hoge pass. Pora kopt de bal weg. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos schiet op doel. Zirbes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - Violet Boys F.C. 0:2

60e minuut.
Dyrek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jakiel. Dyrek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schaumberger komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Méndez speelt de bal door. Junkerich met een sublieme pass. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ... Zirbes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Méndez passt de bal met de wreef. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez passt de bal met de wreef. Arroyos rent richting de bal. Arroyos schiet op doel. Zirbes bokst de bal weg.

67e minuut.
Inworp. Toró komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Di Nallo komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Cortez controleert de bal met de borst. Revilla verovert de bal door een tackle van achteren. Revilla speelt de bal door. Junkerich geeft een hoge lob. Pora krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Di Nallo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dupuis rent richting de bal. Klingelmann onderschept slim de pass. Klingelmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Final Fantasy 66%, Violet Boys F.C. 34%.
Final Fantasy - Violet Boys F.C. 0:2