Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LoopsAreBack FC Meniskuskicker
loop4 Tactiek 5122wingeng
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
76.6 gemiddelde waardering 73.7
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


7e minuut.
Klungelig pakt Dustl de bal. Dustl speelt de bal door. Feuerbrand is nu in balbezit. Feuerbrand geeft de bal voor. Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hessel geeft de bal voor. Ćmich bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpare onderschept slim de pass. Yekpare schiet op doel. Rosanero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - FC Meniskuskicker 0:1

35e minuut.
Dustl rent richting de bal. Dustl geeft een lange en hoge pass. Daar is Ćmich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yekpare rent richting de bal. Yekpare schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Villareal speelt de bal door. Czarniecki is nu in balbezit. Czarniecki passt de bal in één keer door. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt draait met de bal, schiet en ... Eikås kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gottlob geeft een lange en hoge pass. Yekpare kopt de bal weg. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - FC Meniskuskicker 0:2

43e minuut.
Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hessel. Villareal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Włodarczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nam Việt kopt de bal weg. Daar is Dragomirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czarniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoopsAreBack 50%, FC Meniskuskicker 50%.
LoopsAreBack - FC Meniskuskicker 0:2

56e minuut.
Dustl is nu in balbezit. Rosanero speelt de bal door. Hessel kopt de bal weg. Heitzinger is nu in balbezit. Heitzinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Villareal rent richting de bal. Czarniecki is nu in balbezit. Nepomuceno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nepomuceno krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Dragomirov is nu in balbezit. Dragomirov geeft een lange en hoge pass. Vargas kopt de bal weg. Yekpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekpare haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Czarniecki is nu in balbezit. Hessel geeft een hoge lob. de Alcântara onderschept slim de pass. Yekpare rent richting de bal. Yekpare haalt uit met een fantastische trap. Rosanero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vargas is nu in balbezit. Špadić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Špadić krijgt een gele kaart. Vargas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yekpare kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rosanero bokst de bal weg. Vargas is nu in balbezit. Yekpare is nu in balbezit. Yekpare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - FC Meniskuskicker 0:3

65e minuut.
Roşca rent richting de bal. Torvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca is nu in balbezit. Roşca geeft een lange en hoge pass. Nam Việt maakt een snoekduik en kopt de bal. Eikås kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
de Alcântara geeft een lange en hoge pass. Czarniecki rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villareal zal de hoekschop nemen. Nam Việt springt en kopt de bal. Eikås verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Villareal speelt de bal door. Torvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottlob verovert de bal door een tackle van achteren. Roşca onderschept slim de pass. Roşca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Feuerbrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćmich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feuerbrand is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hinterleitner komt het veld opgelopen. Mutzel komt het veld opgelopen. Tündik komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Dustl kopt de bal weg. Hessel is nu in balbezit. Hessel geeft een lange en hoge pass. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Rosanero bokst de bal weg.

79e minuut.
Torvoll passt de bal zonder na te denken. Roşca is nu in balbezit. Roşca geeft een hoge lob. Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Feuerbrand speelt de bal door. Yekpare rent richting de bal. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Rosanero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - FC Meniskuskicker 0:4

84e minuut.
Czarniecki passt de bal met de wreef. de Alcântara rent richting de bal. de Alcântara geeft een hoge lob. Nam Việt rent richting de bal. Tündik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
de Alcântara kopt de bal weg. Hessel kan de bal niet met de borst controleren. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal geeft een lange en hoge pass. Nam Việt maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - FC Meniskuskicker 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoopsAreBack 54%, FC Meniskuskicker 46%.
LoopsAreBack - FC Meniskuskicker 1:4