Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Squadra Viola Dead Bull Wien
wurzel Tactiek my442
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
55.5 gemiddelde waardering 63.5
solid Schieten excellent
excellent Passen formidable
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Zeilinger is nu in balbezit. Lindek rent richting de bal. Zeilinger rent richting de bal. Zeilinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Dead Bull Wien 0:1

10e minuut.
Malczyk rent richting de bal. Malczyk speelt de bal door. Golanko geeft een hoge lob. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Śleszyński onderschept slim de pass. Śleszyński probeert naar een medespeler te passen. Daerden rent richting de bal. Daerden geeft een lange en hoge pass. Klosterhuber krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Fritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritz passt de bal in één keer door. Wenger speelt de bal door. Lindek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritz speelt de bal door. Lindek is nu in balbezit. Zeilinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeilinger schiet op doel. Stronach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Eichert is nu in balbezit. Lindek onderschept slim de pass. Zeilinger rent richting de bal. Zeilinger schiet op doel. Stronach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Dead Bull Wien 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Viola 59%, Dead Bull Wien 41%.
Squadra Viola - Dead Bull Wien 0:2

46e minuut.
Zallinger komt het veld opgelopen. Meißner komt het veld opgelopen. Christ komt het veld opgelopen.

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaúcho komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gaúcho geeft een hoge lob. Daar is Jeffs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeffs met een sublieme pass. Zeilinger heeft problemen om de bal te vangen. Zeilinger haalt uit met een fantastische trap. Stronach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Fiala onderschept slim de pass. Fiala geeft een lange en hoge pass. Daar is Fijał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeffs schiet op doel. Stronach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jeffs geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zeilinger maakt een snoekduik en kopt de bal. Stronach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malczyk met de inworp. Jeffs geeft een lange en hoge pass. Zeilinger rent richting de bal. Zeilinger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeffs probeert naar een medespeler te passen. Zeilinger is nu in balbezit. Zeilinger schiet op doel. Stronach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Dead Bull Wien 0:3

56e minuut.
Daerden is nu in balbezit. Funken is nu in balbezit. Funken geeft een lange en hoge pass. Zeilinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeilinger draait met de bal, schiet en ... Stronach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Malczyk passt de bal in één keer door. Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeffs passt de bal zonder na te denken. Zeilinger is nu in balbezit. Zeilinger schiet op doel. Stronach bokst de bal weg. Meißner is nu in balbezit. Meißner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Dead Bull Wien 0:4

70e minuut.
Romańczuk komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Christ passt de bal zonder na te denken. Zeilinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zeilinger raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Funken neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Golanko trapt de bal weg. Malczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Jeffs de bal. Jeffs geeft een lange en hoge pass. Zeilinger maakt een snoekduik en kopt de bal. Stronach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Funken passt de bal in één keer door. Malczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malczyk passt de bal in één keer door. Daar is Meißner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meißner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meißner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meißner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Dead Bull Wien 0:5

89e minuut.
Christ passt de bal in één keer door. Zeilinger is nu in balbezit. Meißner rent richting de bal. Meißner draait met de bal, schiet en ... Stronach maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meißner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meißner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Dead Bull Wien 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Viola 72%, Dead Bull Wien 28%.
Squadra Viola - Dead Bull Wien 0:6