Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:10
  • Competitiewedstrijd: Bundesliga
  • Stadion: FC Oida Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 54000
FC Oida Alemania Ottakring
4-3-3 müll Tactiek gemma
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.3 gemiddelde waardering 64.9
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Päták is nu in balbezit. Galvanini rent richting de bal. Päták verovert de bal door een tackle van achteren. Päták haalt uit met een fantastische trap. Ciubotaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oida - Alemania Ottakring 0:1

5e minuut.
Przystał geeft de bal voor. Duch geeft de bal voor. De Simpelaere probeert de bal met de borst te controleren. De Simpelaere geeft een hoge lob. Kleber verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Serbanescu neemt de hoekschop. Päták kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Villa de bal onder controle te krijgen. Camelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Holz passt de bal zonder na te denken. Daar is Cieślar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossi rent richting de bal. Rossi schiet op doel. Döttler probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Galvanini probeert naar een medespeler te passen. Rossi heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Galvanini met de inworp. Figo geeft de bal voor. Döttler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Omegna rent richting de bal. Omegna geeft een lange en hoge pass. Pozhegu rent richting de bal. Pozhegu haalt uit met een fantastische trap. Döttler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Oida - Alemania Ottakring 1:1

42e minuut.
Pozhegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Döttler met een sublieme pass. Klungelig pakt Omegna de bal. Päták bereikt de bal nog maar net als eerste. Päták schiet op doel. Ciubotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oida 47%, Alemania Ottakring 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Oida - Alemania Ottakring 1:1

54e minuut.
Serbanescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galvanini. Serbanescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Râpanu komt het veld opgelopen. Gaćić komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Galvanini rent richting de bal. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi passt de bal in één keer door. Pozhegu rent richting de bal. Pozhegu draait met de bal, schiet en ... Döttler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Duch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szkudlapski met een snelle inworp. Camelo geeft de bal voor. Päták maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciubotaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Gaiciula passt de bal zonder na te denken. Holz heeft problemen om de bal te vangen. Holz geeft de bal voor. Päták is nu in balbezit. Päták schiet op doel. Ciubotaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Camelo haalt uit met een fantastische trap. Omegna probeert naar een medespeler te passen. Râpanu kan de bal niet met de borst controleren. De Simpelaere verovert de bal door een tackle van achteren. De Simpelaere draait met de bal, schiet en ... Ciubotaru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oida - Alemania Ottakring 1:2

66e minuut.
Galvanini rent richting de bal. Galvanini probeert naar een medespeler te passen. Pozhegu is nu in balbezit. Škrgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrgo schiet op doel. Döttler bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Oida - Alemania Ottakring 2:2

68e minuut.
Galvanini is nu in balbezit. Rossi rent richting de bal. Rossi geeft een hoge lob. Škrgo krijgt zijn hoofd ertegen. Döttler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oida - Alemania Ottakring 3:2

72e minuut.
Holz passt de bal zonder na te denken. Serbanescu rent richting de bal. Serbanescu passt de bal in één keer door. Päták is nu in balbezit. Päták haalt uit met een fantastische trap. Ciubotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Oida - Alemania Ottakring 3:3

86e minuut.
Gaiciula speelt de bal door. Päták rent richting de bal. Päták passt de bal in één keer door. Serbanescu is nu in balbezit. Serbanescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Galvanini is nu in balbezit. Rossi is nu in balbezit. Rossi passt de bal zonder na te denken. Škrgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrgo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oida 50%, Alemania Ottakring 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Oida - Alemania Ottakring 3:3