Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Violet Boys F.C. LoopsAreBack
COME ON YOU V.B. Tactiek loop4
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
79.5 gemiddelde waardering 76.4
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


13e minuut.
Włodarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarczyk speelt de bal door. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Włodarczyk is nu in balbezit. Roşca met een sublieme pass. Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt heeft problemen om de bal te vangen. Nam Việt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Violet Boys F.C. - LoopsAreBack 0:1

20e minuut.
Ćmich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vigoni zal de hoekschop nemen. Pora maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosanero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Villareal is nu in balbezit. Villareal passt de bal met de wreef. Czarniecki rent richting de bal. Czarniecki haalt uit met een fantastische trap. Latała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violet Boys F.C. - LoopsAreBack 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violet Boys F.C. 34%, LoopsAreBack 66%.
Violet Boys F.C. - LoopsAreBack 0:2

51e minuut.
Lăpuşte verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpuşte passt de bal zonder na te denken. Spirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov draait met de bal, schiet en ... Rosanero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violet Boys F.C. - LoopsAreBack 1:2

53e minuut.
Chalcarz met een sublieme pass. Roşca is nu in balbezit. Roşca geeft de bal voor. Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. Latała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Lăpuşte kopt de bal weg. Baptiste geeft een lange en hoge pass. Vigoni is nu in balbezit. Vigoni geeft een lange en hoge pass. Spirov krijgt zijn hoofd ertegen. Rosanero bokst de bal weg. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora haalt uit met een fantastische trap. Rosanero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Violet Boys F.C. - LoopsAreBack 2:2

62e minuut.
Vigoni passt de bal in één keer door. Spirov rent richting de bal. Chalcarz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chalcarz krijgt een gele kaart. Spirov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pora zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Violet Boys F.C. - LoopsAreBack 3:2

71e minuut.
Lăpuşte met de inworp. Villareal speelt de bal door. Klungelig pakt Nam Việt de bal. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. Latała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Violet Boys F.C. - LoopsAreBack 3:3

79e minuut.
Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal geeft de bal voor. Włodarczyk kopt de bal weg. Czarniecki is nu in balbezit. Czarniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vigoni kopt de bal weg. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigoni is nu in balbezit. Vigoni geeft de bal voor. Spirov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violet Boys F.C. 37%, LoopsAreBack 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Violet Boys F.C. - LoopsAreBack 3:3