Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brisbane fc FC Oida
autobus Tactiek 4-3-3 müll
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.9 gemiddelde waardering 59.2
uitstekend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo passt de bal met de wreef. Florian rent richting de bal. Florian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pozhegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozhegu passt de bal met de wreef. Râpanu met een sublieme pass. Škrgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrgo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rubý zal de hoekschop nemen. Florian springt en kopt de bal. Ciubotaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Omegna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brisbane fc - FC Oida 1:0

36e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. Espinosa passt de bal met de wreef. Bucerzan probeert naar een medespeler te passen. Rubý is nu in balbezit. Rubý schiet op doel. Ciubotaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

37e minuut.
Rossi rent richting de bal. Espinosa rent richting de bal. Rossi begaat een overtreding. Rossi krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Rubý rent richting de bal. Pozhegu onderschept slim de pass. Pozhegu passt de bal in één keer door. Piotrowski is nu in balbezit. Piotrowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brisbane fc 44%, FC Oida 56%.
Brisbane fc - FC Oida 1:0

48e minuut.
Galvanini passt de bal in één keer door. Rossi rent richting de bal. Met opzet legt Rubý zijn tegenspeler op de grond. Rubý krijgt een gele kaart. Rossi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

63e minuut.
Thornton probeert naar een medespeler te passen. Kędziora heeft problemen om de bal te vangen. Piotrowski rent richting de bal. Piotrowski haalt uit met een fantastische trap. Tvildiani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brisbane fc - FC Oida 1:1

64e minuut.
Villa komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Florian is nu in balbezit. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Duch geeft een lange en hoge pass. Pozhegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozhegu schiet op doel. Tvildiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Duch met een sublieme pass. Rubý rent richting de bal. Florian is nu in balbezit. Rubý rent richting de bal. Rubý schiet op doel. Ciubotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Škrgo passt de bal zonder na te denken. Pozhegu rent richting de bal. Jenáček legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pozhegu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piotrowski neemt de penalty, wat een uithaal! Tvildiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brisbane fc - FC Oida 1:2

88e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. Espinosa passt de bal zonder na te denken. Florian rent richting de bal. Florian haalt uit met een fantastische trap. Ciubotaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brisbane fc - FC Oida 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brisbane fc 40%, FC Oida 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brisbane fc - FC Oida 2:2