Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dead Bull Wien Violet Boys F.C.
Def_541 Tactiek COME ON YOU V.B.
53% Balbezit 47%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
63.8 gemiddelde waardering 78.5
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen wonderbaarlijk
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


42e minuut.
Inworp. Baptiste met een snelle inworp. Zaghetto rent richting de bal. Pora onderschept slim de pass. Pora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Bull Wien 72%, Violet Boys F.C. 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dead Bull Wien - Violet Boys F.C. 0:0

46e minuut.
Meißner komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado geeft een lange en hoge pass. Vigoni kopt de bal weg. Spirov is nu in balbezit. Spirov haalt uit met een fantastische trap. Bakk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis geeft de bal voor. Vigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigoni geeft een lange en hoge pass. Spirov krijgt zijn hoofd ertegen. Bakk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pora rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Bull Wien - Violet Boys F.C. 0:1

60e minuut.
Baptiste verovert de bal door een tackle van achteren. Baptiste met een sublieme pass. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigoni schiet op doel. Bakk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pora rent richting de bal. Pora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Bull Wien - Violet Boys F.C. 0:2

69e minuut.
Vigoni passt de bal in één keer door. Daar is Gaúcho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov is nu in balbezit. Spirov haalt uit met een fantastische trap. Bakk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cortez zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Pora is nu in balbezit. Vigoni rent richting de bal. Vigoni geeft een hoge lob. Spirov maakt een snoekduik en kopt de bal. Bakk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Bull Wien - Violet Boys F.C. 0:3

82e minuut.
Pora kopt de bal weg. Vigoni rent richting de bal. Vigoni geeft de bal voor. Spirov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Bull Wien - Violet Boys F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Bull Wien 74%, Violet Boys F.C. 26%.
Dead Bull Wien - Violet Boys F.C. 0:4