Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:09
  • Competitiewedstrijd: Bundesliga
  • Stadion: AUTer space
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 43999
The AUTsiders FC Meniskuskicker
Neu_Mitte_l Tactiek 5122wingeng
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
74.2 gemiddelde waardering 75
outstanding Schieten formidable
excellent Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


4e minuut.
Biserov geeft een lange en hoge pass. Hessel rent richting de bal. Hessel passt de bal zonder na te denken. Feuerbrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerbrand geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Vargas geeft een lange en hoge pass. Biserov probeert de bal met de borst te controleren. Yekpare is nu in balbezit. Yekpare haalt uit met een fantastische trap. López Mas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The AUTsiders - FC Meniskuskicker 0:1

22e minuut.
Daar is Dragomirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirov met een sublieme pass. Nepomuceno is nu in balbezit. Haak is nu in balbezit. Haak haalt uit met een fantastische trap. Eikås verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Peszko is nu in balbezit. Haak met een sublieme pass. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji schiet op doel. Eikås werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The AUTsiders - FC Meniskuskicker 1:1

43e minuut.
Haak met een sublieme pass. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Priceputu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Priceputu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Vargas rent richting de bal. Maurerbauer begaat een overtreding. Vargas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dustl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Feuerbrand geeft een hoge lob. Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal. López Mas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The AUTsiders 61%, FC Meniskuskicker 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The AUTsiders - FC Meniskuskicker 1:1

53e minuut.
Gottlob passt de bal met de wreef. Dustl is nu in balbezit. Dustl speelt de bal door. Feuerbrand rent richting de bal. Feuerbrand geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Haak rent richting de bal. Haak met een sublieme pass. Aunkofer rent richting de bal. Aunkofer haalt uit met een fantastische trap. Eikås werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The AUTsiders - FC Meniskuskicker 2:1

63e minuut.
Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomuceno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iabanji is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Aunkofer neemt zijn aanloop. Eikås maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The AUTsiders - FC Meniskuskicker 3:1

64e minuut.
Nepomuceno speelt de bal door. Martl verovert de bal door een tackle van achteren. Feuerbrand rent richting de bal. Feuerbrand geeft een lange en hoge pass. Yekpare maakt een snoekduik en kopt de bal. López Mas bokst de bal weg.

70e minuut.
Dustl probeert naar een medespeler te passen. Feuerbrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerbrand passt de bal zonder na te denken. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The AUTsiders - FC Meniskuskicker 3:2

73e minuut.
Peszko speelt de bal door. Nordahl rent richting de bal. Nordahl passt de bal zonder na te denken. Aunkofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunkofer schiet op doel. Eikås verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. Eikås maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Biserov is nu in balbezit. Biserov geeft de bal voor. Nordahl is nu in balbezit. Nordahl geeft de bal voor. Aunkofer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The AUTsiders 47%, FC Meniskuskicker 53%.
The AUTsiders - FC Meniskuskicker 3:2