Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LoopsAreBack Alemania Ottakring
loop4 Tactiek 541
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
34 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
74.8 gemiddelde waardering 64.3
brilliant Schieten excellent
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Döttler met een sublieme pass. Włodarczyk kopt de bal weg. Torvoll probeert naar een medespeler te passen. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. Döttler bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Alemania Ottakring 1:0

2e minuut.
Camelo probeert naar een medespeler te passen. Kiciak rent richting de bal. Kiciak met een sublieme pass. Szkudlapski heeft problemen om de bal te vangen. Szkudlapski passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Camelo rent richting de bal. Camelo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Villareal kopt de bal weg. Czarniecki is nu in balbezit. Czarniecki passt de bal in één keer door. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Torvoll is nu in balbezit. Torvoll draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Szkudlapski met de inworp. Camelo is nu in balbezit. Camelo geeft een lange en hoge pass. Päták maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosanero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Torvoll passt de bal zonder na te denken. Nam Việt is nu in balbezit. Czarniecki is nu in balbezit. Villareal rent richting de bal. Villareal draait met de bal, schiet en ... Döttler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Alemania Ottakring 2:0

12e minuut.
Ćmich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćmich geeft een hoge lob. Torvoll is nu in balbezit. Torvoll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Alemania Ottakring 3:0

18e minuut.
Kiciak is nu in balbezit. Villareal onderschept slim de pass. Villareal probeert naar een medespeler te passen. Czarniecki heeft problemen om de bal te vangen. Czarniecki draait met de bal, schiet en ... Döttler bokst de bal weg.

25e minuut.
Garziera passt de bal zonder na te denken. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt speelt de bal door. Klungelig pakt Torvoll de bal. Torvoll schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Przystał onderschept slim de pass. Przystał probeert naar een medespeler te passen. Roşca speelt de bal door. Daar is Torvoll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torvoll schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Torvoll is nu in balbezit. Torvoll passt de bal in één keer door. Villareal met een sublieme pass. Czarniecki rent richting de bal. Czarniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Roşca is nu in balbezit. Roşca passt de bal zonder na te denken. Czarniecki is nu in balbezit. Czarniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Alemania Ottakring 4:0

38e minuut.
Roşca onderschept slim de pass. Roşca geeft de bal voor. Nam Việt kopt de bal weg. Czarniecki is nu in balbezit. Czarniecki haalt uit met een fantastische trap. Döttler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Nam Việt speelt de bal door. Czarniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czarniecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Czarniecki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Czarniecki heeft problemen om de bal te vangen. Czarniecki probeert naar een medespeler te passen. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. Döttler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Alemania Ottakring 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoopsAreBack 30%, Alemania Ottakring 70%.
LoopsAreBack - Alemania Ottakring 5:0

51e minuut.
Pasek passt de bal zonder na te denken. de Alcântara probeert naar een medespeler te passen. Torvoll rent richting de bal. Torvoll geeft een lange en hoge pass. Czarniecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Döttler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Kiciak geeft de bal voor. Špadić speelt de bal door. Włodarczyk rent richting de bal. Włodarczyk probeert naar een medespeler te passen. Torvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Alemania Ottakring 6:0

58e minuut.
Przystał geeft een lange en hoge pass. Pasek kopt de bal weg. Włodarczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nam Việt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Alemania Ottakring 7:0

64e minuut.
Roşca passt de bal zonder na te denken. Daar is Villareal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villareal passt de bal in één keer door. Czarniecki rent richting de bal. Czarniecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Villareal met een snelle inworp. Czarniecki geeft de bal voor. Torvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Torvoll schiet op doel. Döttler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Alemania Ottakring 8:0

68e minuut.
Gaiciula probeert naar een medespeler te passen. Szkudlapski rent richting de bal. Szkudlapski probeert naar een medespeler te passen. Camelo geeft een lange en hoge pass. Päták maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosanero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Pasek met een sublieme pass. Villareal is nu in balbezit. Villareal passt de bal in één keer door. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Alemania Ottakring 9:0

74e minuut.
Włodarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarczyk passt de bal met de wreef. Roşca speelt de bal door. Torvoll rent richting de bal. Torvoll haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cieślar probeert naar een medespeler te passen. de Alcântara geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Torvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Torvoll geeft een lange en hoge pass. Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. Döttler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Alemania Ottakring 10:0

84e minuut.
Cieślar met de inworp. Serbanescu speelt de bal door. Camelo speelt de bal door. Päták rent richting de bal. Päták haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Alemania Ottakring 10:1

86e minuut.
Roşca speelt de bal door. Daar is de Alcântara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Alcântara geeft een hoge lob. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. Döttler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Inworp. de Alcântara met een snelle inworp. Roşca rent richting de bal. Roşca geeft een hoge lob. Nam Việt springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Torvoll is nu in balbezit. Torvoll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoopsAreBack - Alemania Ottakring 11:1

88e minuut.
Camelo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szkudlapski de bal. Villareal begaat een overtreding. Villareal krijgt een gele kaart. Szkudlapski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoopsAreBack 29%, Alemania Ottakring 71%.
LoopsAreBack - Alemania Ottakring 11:1