Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:10
  • Competitiewedstrijd: Bundesliga
  • Stadion: FC Oida Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 46001
FC Oida Grün-Weiss Lainz
4-3-3 neu Tactiek Blueberry
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 61.5
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Geben geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Watral met de inworp. Quốc Bảo geeft de bal voor. Wewiórski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Quốc Bảo rent richting de bal. Watral is nu in balbezit. Quốc Bảo probeert naar een medespeler te passen. Kloss rent richting de bal. Kloss schiet op doel. Gomoliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Geben heeft problemen om de bal te vangen. Watral rent richting de bal. Watral probeert naar een medespeler te passen. Kloss is nu in balbezit. Kloss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oida - Grün-Weiss Lainz 0:1

19e minuut.
Salva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozhegu verovert de bal door een tackle van achteren. Pozhegu passt de bal in één keer door. Piotrowski is nu in balbezit. Piotrowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Salva geeft de bal voor. Kloss kopt de bal weg. Figaro rent richting de bal. Wewiórski onderschept slim de pass. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Quốc Bảo rent richting de bal. Quốc Bảo geeft een lange en hoge pass. Daar is Omegna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss schiet op doel. Gomoliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Dürmeyer onderschept slim de pass. Dürmeyer geeft een hoge lob. Villa rent richting de bal. Villa geeft een lange en hoge pass. Pozhegu springt en kopt de bal. Kochal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Watral speelt de bal door. Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss geeft de bal voor. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski schiet op doel. Gomoliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oida 62%, Grün-Weiss Lainz 38%.
FC Oida - Grün-Weiss Lainz 0:1

46e minuut.
Râpanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villa is nu in balbezit. Villa geeft de bal voor. Pozhegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozhegu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Coman geeft een lange en hoge pass. Daar is Wewiórski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omegna met een sublieme pass. Watral geeft een hoge lob. Wewiórski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gomoliński trapt de bal weg van het doel. Watral rent richting de bal. Watral passt de bal in één keer door. Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marina komt het veld opgelopen. Gaćić komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Watral kopt de bal weg. Klungelig pakt Kloss de bal. Marina met een sublieme pass. Pozhegu is nu in balbezit. Pozhegu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pozhegu passt de bal met de wreef. Kupczyk probeert naar een medespeler te passen. Piotrowski rent richting de bal. Piotrowski haalt uit met een fantastische trap. Kochal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Oida - Grün-Weiss Lainz 1:1

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oligati komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Geben geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Watral met de inworp. Quốc Bảo geeft de bal voor. Oligati springt en kopt de bal. Gomoliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Omegna onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oida - Grün-Weiss Lainz 1:2

80e minuut.
Inworp. Huschels komt het veld opgelopen. Köntös komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Škrgo stond buitenspel. Obst komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Dürmeyer kopt de bal weg. Obst rent richting de bal. Obst geeft de bal voor. Oligati rent richting de bal. Oligati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Omegna geeft een lange en hoge pass. Oligati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaćić kopt de bal weg. Oligati rent richting de bal. Oligati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oida 57%, Grün-Weiss Lainz 43%.
FC Oida - Grün-Weiss Lainz 1:2