Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alemania Ottakring Squadra Viola
gemma Tactiek wurzel
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
69.5 gemiddelde waardering 57.2
outstanding Schieten excellent
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Camelo speelt de bal door. Päták rent richting de bal. Klosterhuber maakt een afschuwelijke overtreding. Klosterhuber krijgt een gele kaart. Päták is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Camelo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De Simpelaere kopt de bal weg. Päták bereikt de bal nog maar net als eerste. Päták haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemania Ottakring - Squadra Viola 1:0

4e minuut.
Päták probeert naar een medespeler te passen. Camelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camelo passt de bal zonder na te denken. De Simpelaere is nu in balbezit. De Simpelaere draait met de bal, schiet en ... Stronach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Inworp. Nedorost zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serbanescu speelt de bal door. Päták is nu in balbezit. Päták schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Holz kopt de bal weg. Nedorost speelt de bal door. Fiala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Neslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neslan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alemania Ottakring - Squadra Viola 1:1

8e minuut.
Camelo met een sublieme pass. Päták is nu in balbezit. Met opzet legt Klosterhuber zijn tegenspeler op de grond. Klosterhuber krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

12e minuut.
Szkudlapski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Simpelaere is nu in balbezit. De Simpelaere geeft een lange en hoge pass. Päták bereikt de bal nog maar net als eerste. Päták haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Eichert verovert de bal door een tackle van achteren. Eichert met een sublieme pass. Fijał probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Neslan de bal. Neslan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Eichert rent richting de bal. Eichert geeft een hoge lob. Claeys kopt de bal weg. Päták rent richting de bal. Päták draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fijał rent richting de bal. Fijał passt de bal met de wreef. Neslan rent richting de bal. Neslan schiet op doel. Döttler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemania Ottakring - Squadra Viola 1:2

30e minuut.
Golanko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szkudlapski met de inworp. Camelo geeft de bal voor. Päták krijgt zijn hoofd ertegen. Stronach bokst de bal weg. Eichert geeft een lange en hoge pass. Neslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał rent richting de bal. Neslan onderschept slim de pass. Neslan draait met de bal, schiet en ... Döttler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
De Simpelaere is nu in balbezit. Golanko onderschept slim de pass. Camelo onderschept slim de pass. Camelo geeft een lange en hoge pass. Päták maakt een snoekduik en kopt de bal. Stronach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Neslan kopt de bal weg. Päták bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedorost tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Päták is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Camelo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alemania Ottakring 43%, Squadra Viola 57%.
Alemania Ottakring - Squadra Viola 1:2

47e minuut.
Serbanescu is nu in balbezit. Serbanescu speelt de bal door. Camelo rent richting de bal. Päták rent richting de bal. Päták haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Camelo rent richting de bal. Camelo geeft de bal voor. Klungelig pakt De Simpelaere de bal. De Simpelaere draait met de bal, schiet en ... Stronach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alemania Ottakring - Squadra Viola 2:2

50e minuut.
Daar is Gaiciula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaiciula geeft een hoge lob. Päták bereikt de bal nog maar net als eerste. Päták schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemania Ottakring - Squadra Viola 3:2

52e minuut.
Päták rent richting de bal. Päták passt de bal zonder na te denken. Camelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Päták bereikt de bal nog maar net als eerste. Päták draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Neslan de bal. Fijał is nu in balbezit. Fijał met een sublieme pass. Neslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Neslan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gaiciula passt de bal zonder na te denken. Szkudlapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudlapski passt de bal in één keer door. De Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Simpelaere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Päták rent richting de bal. Nedorost is nu in balbezit. Päták onderschept slim de pass. Päták haalt uit met een fantastische trap. Stronach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemania Ottakring - Squadra Viola 4:2

73e minuut.
Neslan is nu in balbezit. Patini onderschept slim de pass. Patini geeft de bal voor. Päták rent richting de bal. Päták draait met de bal, schiet en ... Stronach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Eichert geeft de bal voor. Klungelig pakt Daerden de bal. Daerden geeft een hoge lob. Neslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Neslan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemania Ottakring - Squadra Viola 4:3

79e minuut.
Camelo probeert naar een medespeler te passen. Gaiciula probeert naar een medespeler te passen. Szkudlapski probeert naar een medespeler te passen. De Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Simpelaere schiet op doel. Stronach bokst de bal weg. Päták kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daerden is nu in balbezit. Daerden passt de bal zonder na te denken. Neslan rent richting de bal. Neslan schiet op doel. Döttler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Holz is nu in balbezit. Holz passt de bal in één keer door. Szkudlapski probeert naar een medespeler te passen. De Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Simpelaere schiet op doel. De bal raakt de paal. Stronach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alemania Ottakring - Squadra Viola 5:3

84e minuut.
Claeys geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nedorost zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daerden geeft de bal voor. Neslan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Przystał onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fijał met een snelle inworp. Śleszyński geeft een lange en hoge pass. Neslan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alemania Ottakring 34%, Squadra Viola 66%.
Alemania Ottakring - Squadra Viola 5:3