Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austria Laa 1.FC Hernals Wien
Diagonal2 Tactiek W&W
63% Balbezit 37%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.7 gemiddelde waardering 42.9
outstanding Schieten good
very good Passen good
outstanding Verdedigen adequate


7e minuut.
Porto rent richting de bal. Porto passt de bal in één keer door. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - 1.FC Hernals Wien 1:0

20e minuut.
Doeltrap. Kaljula trapt de bal weg. Gschwent kopt de bal weg. Reifenauer rent richting de bal. Reifenauer haalt uit met een fantastische trap. Kaljula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - 1.FC Hernals Wien 2:0

23e minuut.
Gschwent speelt de bal door. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto geeft een hoge lob. Miona springt en kopt de bal. Kaljula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - 1.FC Hernals Wien 3:0

34e minuut.
Sperber speelt de bal door. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Reifenauer de bal. Reifenauer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - 1.FC Hernals Wien 4:0

37e minuut.
Gschwent kopt de bal weg. Daar is Vorhauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Miona is nu in balbezit. Miona haalt uit met een fantastische trap. Kaljula bokst de bal weg.

43e minuut.
Daar is Holzmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miona bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brugaletta komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - 1.FC Hernals Wien 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 52%, 1.FC Hernals Wien 48%.
Austria Laa - 1.FC Hernals Wien 5:0

51e minuut.
Brugaletta is nu in balbezit. Brugaletta passt de bal met de wreef. Bolton is nu in balbezit. Bolton geeft een hoge lob. Reifenauer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Oelschlägel komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Oelschlägel heeft problemen om de bal te vangen. Oelschlägel geeft een lange en hoge pass. Miona is nu in balbezit. Miona haalt uit met een fantastische trap. Kaljula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - 1.FC Hernals Wien 6:0

69e minuut.
Miona is nu in balbezit. Miona speelt de bal door. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto geeft de bal voor. Miona krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Porto heeft problemen om de bal te vangen. Porto probeert naar een medespeler te passen. Miona is nu in balbezit. Miona haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer haalt uit met een fantastische trap. Kaljula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miona is nu in balbezit. Miona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - 1.FC Hernals Wien 7:0

77e minuut.
Zehetner passt de bal met de wreef. Gusenbauer rent richting de bal. Gusenbauer passt de bal met de wreef. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Pakuła met een harde bal richting middenveld. Brugaletta kopt de bal weg. Miona bereikt de bal nog maar net als eerste. Miona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Oelschlägel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oelschlägel geeft de bal voor. Daar is Dragišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 38%, 1.FC Hernals Wien 62%.
Austria Laa - 1.FC Hernals Wien 7:0