Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oyster Blue Vodka
hüttengaudi Tactiek 433 - 4
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 58.2
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Wesely passt de bal met de wreef. Ölscheich heeft problemen om de bal te vangen. Kirchtag rent richting de bal. Ölscheich is nu in balbezit. Ölscheich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Karahristov speelt de bal door. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea geeft een hoge lob. Ölscheich rent richting de bal. Ölscheich draait met de bal, schiet en ... Lamotte bokst de bal weg.

24e minuut.
Dołęga rent richting de bal. Dołęga speelt de bal door. Kirchtag heeft problemen om de bal te vangen. Kirchtag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Blue Vodka 0:1

31e minuut.
Karahristov speelt de bal door. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Deisler begaat een overtreding. Wesely is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wesely neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lamotte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Dołęga geeft de bal voor. Inworp. Karahristov met de inworp. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Wesely is nu in balbezit. Karahristov is nu in balbezit. Karahristov probeert naar een medespeler te passen. Wesely is nu in balbezit. Wesely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Blue Vodka 0:2

45e minuut.
Riadchenko komt het veld opgelopen. Ivančo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 51%, Blue Vodka 49%.
FC Oyster - Blue Vodka 0:2

54e minuut.
Neusiedl is nu in balbezit. Neusiedl geeft de bal voor. Ivančo rent richting de bal. Ivančo schiet op doel. De bal raakt de paal. Riadchenko is nu in balbezit. Riadchenko draait met de bal, schiet en ... Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Blue Vodka 0:3

56e minuut.
Torossyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Torossyan geeft een lange en hoge pass. Cyll bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyll geeft de bal voor. Tobbler maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Karahristov probeert naar een medespeler te passen. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea met een sublieme pass. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap. Lamotte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama geeft de bal voor. Neusiedl kopt de bal weg. Ivančo heeft problemen om de bal te vangen. Ivančo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Balak met een sublieme pass. Torossyan is nu in balbezit. Torossyan met een sublieme pass. Tobbler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobbler haalt uit met een fantastische trap. Döbrögi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Datsch passt de bal met de wreef. Daar is Cyll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyll passt de bal in één keer door. Jonsson rent richting de bal. Jonsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Torossyan met een snelle inworp. Dołęga controleert de bal met de borst. Dołęga passt de bal met de wreef. Riadchenko rent richting de bal. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap. Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 57%, Blue Vodka 43%.
FC Oyster - Blue Vodka 0:3