Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool 7 0 Man Utd FC Wien-FJB
343 Tactiek fredineu
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 30.6
good Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
average Verdedigen average


5e minuut.
Planas met een snelle inworp. Salomon rent richting de bal. Zadorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon is nu in balbezit. Salomon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Morka speelt de bal door. Prochownik rent richting de bal. Prochownik passt de bal met de wreef. Meléndez rent richting de bal. Meléndez draait met de bal, schiet en ... Dunaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dunaj speelt de bal door. Zadorin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Trischler de bal onder controle te krijgen. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dunaj met een harde bal richting middenveld. Rzhevskij kopt de bal weg. Meléndez rent richting de bal. Meléndez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dunaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Rzhevskij probeert naar een medespeler te passen. Meléndez rent richting de bal. Morka rent richting de bal. Morka schiet op doel. Dunaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Wien-FJB 1:0

41e minuut.
Morka probeert naar een medespeler te passen. Prochownik is nu in balbezit. Prochownik passt de bal zonder na te denken. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool 7 0 Man Utd 43%, FC Wien-FJB 57%.
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Wien-FJB 1:0

50e minuut.
Polczyk onderschept slim de pass. Polczyk passt de bal zonder na te denken. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez draait met de bal, schiet en ... Dunaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Wien-FJB 2:0

52e minuut.
Rzhevskij speelt de bal door. Meléndez rent richting de bal. Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez rent richting de bal. Meléndez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Salomon rent richting de bal. Salomon probeert naar een medespeler te passen. Pressinger rent richting de bal. Steidenreiter is nu in balbezit. Steidenreiter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sobierajski met een sublieme pass. Lech is nu in balbezit. Steidenreiter begaat een overtreding. Steidenreiter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool 7 0 Man Utd 45%, FC Wien-FJB 55%.
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Wien-FJB 2:0