Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirol United 1.FC Hernals Wien
smv Tactiek W&W
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 44.3
very good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen average


3e minuut.
Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek geeft de bal voor. Lara kopt de bal weg. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vorhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek onderschept slim de pass. Osetek geeft een hoge lob. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tkacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stein geeft de bal voor. Goscherter krijgt zijn hoofd ertegen. Kaljula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kaljula met een harde bal richting middenveld. Stein kopt de bal weg. Daar is Neuburger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter haalt uit met een fantastische trap. Kaljula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vorhauer onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tkacz passt de bal zonder na te denken. Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek geeft de bal voor. Lara springt en kopt de bal. Kaljula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - 1.FC Hernals Wien 1:0

39e minuut.
Klungelig pakt Holzmann de bal. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arnautović krijgt een gele kaart. Goscherter raakt geblesseerd tijdens het duel. Tkacz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Osetek kopt de bal weg. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Harnik geeft een lange en hoge pass. Arnautović probeert naar een medespeler te passen. Pfeifenberger rent richting de bal. Pfeifenberger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tirol United - 1.FC Hernals Wien 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 47%, 1.FC Hernals Wien 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tirol United - 1.FC Hernals Wien 1:1

51e minuut.
Goscherter rent richting de bal. Heider begaat een overtreding. Goscherter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tkacz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lara krijgt zijn hoofd ertegen. Kaljula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Pfeifenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter onderschept slim de pass. Pfeifenberger onderschept slim de pass. Pfeifenberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - 1.FC Hernals Wien 1:2

81e minuut.
Zehetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehetner passt de bal met de wreef. Gusenbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusenbauer passt de bal in één keer door. Zehetner geeft een hoge lob. Radhuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Sackbauer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Neuburger de bal. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tirol United - 1.FC Hernals Wien 2:2

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osetek met de inworp. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein geeft een lange en hoge pass. Lara is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - 1.FC Hernals Wien 3:2

89e minuut.
Gusenbauer passt de bal zonder na te denken. Sackbauer onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arnautović zal de hoekschop nemen. Majkrzak springt en kopt de bal. Radhuber bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 43%, 1.FC Hernals Wien 57%.
Tirol United - 1.FC Hernals Wien 3:2