Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5kyfall Football Club Austria Laa
Avada-kadavra Tactiek Diagonal1
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 65.3
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Matevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matevosyan probeert naar een medespeler te passen. Rolfes rent richting de bal. Rolfes draait met de bal, schiet en ... Raucher werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - Austria Laa 1:0

9e minuut.
Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brugaletta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reifenauer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
5kyfall Football Club - Austria Laa 1:1

17e minuut.
Piękny onderschept slim de pass. Piękny speelt de bal door. Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfes rent richting de bal. Rolfes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - Austria Laa 2:1

31e minuut.
Reifenauer speelt de bal door. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lafleur. Lafleur krijgt een gele kaart. Rammler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brugaletta komt bij de bal en schiet. Hidegkuti bokst de bal weg.

33e minuut.
Walendziuk geeft een hoge lob. Herrlich kopt de bal weg. Klungelig pakt Pressinger de bal. Pressinger geeft een hoge lob. Reifenauer maakt een snoekduik en kopt de bal. Hidegkuti bokst de bal weg. Haliti kan de bal niet met de borst controleren. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
5kyfall Football Club - Austria Laa 2:2

38e minuut.
Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto passt de bal in één keer door. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto draait met de bal, schiet en ... Hidegkuti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - Austria Laa 2:3

42e minuut.
Daar is Rolfes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolfes speelt de bal door. Pajęcki rent richting de bal. Herrlich is nu in balbezit. Herrlich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5kyfall Football Club 55%, Austria Laa 45%.
5kyfall Football Club - Austria Laa 2:3

46e minuut.
Lafleur met een sublieme pass. Šalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalina passt de bal zonder na te denken. Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Lafleur met een snelle inworp. Šalina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porto. Porto krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Bolton met een sublieme pass. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk begaat een overtreding. Walendziuk krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Sperber probeert naar een medespeler te passen. Rammler rent richting de bal. Rammler geeft een hoge lob. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto schiet op doel. Hidegkuti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Lafleur onderschept slim de pass. Rammler rent richting de bal. Rammler met een sublieme pass. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Polster komt het veld opgelopen. Prokop komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Walendziuk met een sublieme pass. Rolfes probeert naar een medespeler te passen. Šalina met een sublieme pass. Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Oelschlägel komt het veld opgelopen. Gschwent komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pajęcki is nu in balbezit. Pressinger verovert de bal door een tackle van achteren. Oelschlägel is nu in balbezit. Rolfes onderschept slim de pass. Rolfes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Rammler rent richting de bal. Šalina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rammler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xuepeng komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Šalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rolfes de bal. Rolfes haalt uit met een fantastische trap. Raucher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5kyfall Football Club 48%, Austria Laa 52%.
5kyfall Football Club - Austria Laa 2:3