Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Vodka FC Edelstahl
433 - 4 Tactiek center thrust
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.8 gemiddelde waardering 47.5
formidable Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Wesely de bal onder controle te krijgen. Gold is nu in balbezit. Gold passt de bal in één keer door. Panenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Panenka draait met de bal, schiet en ... Döbrögi bokst de bal weg.

13e minuut.
Karahristov kopt de bal weg. Müffler is nu in balbezit. Kirchtag verovert de bal door een tackle van achteren. Kirchtag schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Panenka is nu in balbezit. Gold is nu in balbezit. Giacco verovert de bal door een tackle van achteren. Panenka rent richting de bal. Panenka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Doeltrap. Ivančo komt het veld opgelopen. Riadchenko komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Neusiedl kopt de bal weg. Ölscheich heeft problemen om de bal te vangen. Unger begaat een overtreding. Unger krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Mâţea is nu in balbezit. Mâţea geeft een lange en hoge pass. Müffler kopt de bal weg. Karahristov is nu in balbezit. Karahristov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mâţea verovert de bal door een tackle van achteren. Mâţea met een sublieme pass. Karahristov probeert naar een medespeler te passen. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Karahristov passt de bal zonder na te denken. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo probeert naar een medespeler te passen. Riadchenko heeft problemen om de bal te vangen. Riadchenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Riadchenko passt de bal in één keer door. Karahristov met een sublieme pass. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - FC Edelstahl 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 34%, FC Edelstahl 66%.
Blue Vodka - FC Edelstahl 1:0

46e minuut.
Ivančo onderschept slim de pass. Ivančo passt de bal zonder na te denken. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea geeft een lange en hoge pass. Ivančo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Mâţea is nu in balbezit. Mâţea speelt de bal door. Ölscheich rent richting de bal. Ölscheich schiet op doel. Cottin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - FC Edelstahl 2:0

50e minuut.
Zander heeft problemen om de bal te vangen. Ölscheich rent richting de bal. Ölscheich passt de bal met de wreef. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Fitos geeft een lange en hoge pass. Panenka is nu in balbezit. Mâţea rent richting de bal. Panenka verovert de bal door een tackle van achteren. Panenka geeft een hoge lob. Döbrögi bokst de bal weg.

63e minuut.
Karahristov heeft problemen om de bal te vangen. Karahristov geeft de bal voor. Kling kopt de bal weg. Ölscheich is nu in balbezit. Ölscheich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Şirinov geeft een hoge lob. Riadchenko kopt de bal weg. Ivančo rent richting de bal. Ivančo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - FC Edelstahl 3:0

69e minuut.
Karahristov geeft een lange en hoge pass. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zander. Zander krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Neusiedl met een sublieme pass. Daar is Karahristov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karahristov passt de bal zonder na te denken. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ölscheich passt de bal met de wreef. Riadchenko is nu in balbezit. Bierek rent richting de bal. Riadchenko onderschept slim de pass. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ivančo rent richting de bal. Ivančo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - FC Edelstahl 4:0

79e minuut.
Bierek passt de bal zonder na te denken. Ivančo kan de bal niet met de borst controleren. Ivančo met een sublieme pass. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap. Cottin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karahristov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neusiedl bereikt de bal nog maar net als eerste. Neusiedl geeft een hoge lob. Ölscheich springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cottin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - FC Edelstahl 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 29%, FC Edelstahl 71%.
Blue Vodka - FC Edelstahl 5:0