Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oyster Wild Boyz Vienna
hüttengaudi Tactiek 433nn
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 62.2
outstanding Schieten incredible
solid Passen excellent
solid Verdedigen outstanding


3e minuut.
Klungelig pakt Blake de bal. Ostrowski rent richting de bal. Ostrowski geeft een lange en hoge pass. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Spârlea met een sublieme pass. Hermida kopt de bal weg. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Balak rent richting de bal. Burkhard probeert naar een medespeler te passen. Suppan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suppan draait met de bal, schiet en ... Ofner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Wild Boyz Vienna 1:0

26e minuut.
Zaldívar passt de bal met de wreef. Exler verovert de bal door een tackle van achteren. May speelt de bal door. Suppan rent richting de bal. Suppan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Torossyan geeft een hoge lob. Suppan kopt de bal weg. Burkhard rent richting de bal. Burkhard haalt uit met een fantastische trap. Ofner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Wild Boyz Vienna 2:0

37e minuut.
Dołęga probeert naar een medespeler te passen. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo met een sublieme pass. Burkhard is nu in balbezit. Burkhard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dołęga geeft de bal voor. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo speelt de bal door. Suppan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suppan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Burkhard rent richting de bal. Hermida onderschept slim de pass. Hermida geeft een lange en hoge pass. Blake rent richting de bal. Blake haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 56%, Wild Boyz Vienna 44%.
FC Oyster - Wild Boyz Vienna 2:0

46e minuut.
Valdo met een snelle inworp. Suppan rent richting de bal. Suppan passt de bal met de wreef. Burkhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Zaldívar speelt de bal door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Exler bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake rent richting de bal. Blake draait met de bal, schiet en ... Spârlea bokst de bal weg. Burliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burliga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Wild Boyz Vienna 2:1

54e minuut.
May kopt de bal weg. Suppan bereikt de bal nog maar net als eerste. Doichinov is nu in balbezit. Suppan onderschept slim de pass. Suppan schiet op doel. Ofner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Burliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burliga passt de bal met de wreef. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rodríguez passt de bal met de wreef. Zaldívar rent richting de bal. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Spârlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Oyster - Wild Boyz Vienna 2:2

62e minuut.
Chłodek komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Rionda probeert naar een medespeler te passen. Morgenstern is nu in balbezit. Morgenstern met een sublieme pass. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Spârlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez schiet op doel. Spârlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morgenstern neemt de hoekschop. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake onderschept slim de pass. Blake haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Wild Boyz Vienna 2:3

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carnero komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Valdo rent richting de bal. Valdo passt de bal met de wreef. Suppan is nu in balbezit. Balak rent richting de bal. Balak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Oyster - Wild Boyz Vienna 3:3

79e minuut.
Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenstern is nu in balbezit. Morgenstern geeft een hoge lob. Blake rent richting de bal. Blake draait met de bal, schiet en ... Spârlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morgenstern geeft een hoge lob. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake schiet op doel. Spârlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Tuama rent richting de bal. Chłodek verovert de bal door een tackle van achteren. Chłodek probeert naar een medespeler te passen. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake schiet op doel. Spârlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Morgenstern is nu in balbezit. Morgenstern passt de bal zonder na te denken. Zaldívar is nu in balbezit. Zaldívar geeft een hoge lob. Chłodek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Spârlea trapt de bal weg. Torossyan kopt de bal weg. Balak rent richting de bal. Balak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 57%, Wild Boyz Vienna 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Oyster - Wild Boyz Vienna 3:3