Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wien-FJB FC Babykracher
fredineu Tactiek Plan B
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 42.6
poor Schieten solid
poor Passen average
average Verdedigen good


5e minuut.
Wollmann rent richting de bal. Wollmann geeft de bal voor. Daar is Seiberth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zenker is nu in balbezit. Zenker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lechleiter is nu in balbezit. Lechleiter speelt de bal door. Rosner probeert de bal met de borst te controleren. Zenker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenker draait met de bal, schiet en ... Dunaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Sobierajski passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Steidenreiter stond buitenspel. Nacht neemt vlug de vrije trap. Zenker rent richting de bal. Zenker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wien-FJB - FC Babykracher 0:1

43e minuut.
Schlingel is nu in balbezit. Schlingel met een sublieme pass. Daar is Rosner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zenker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenker schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner passt de bal met de wreef. Gargamel rent richting de bal. Zenker rent richting de bal. Zenker draait met de bal, schiet en ... Dunaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosner maakt een snoekduik en kopt de bal. Dunaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosner maakt een snoekduik en kopt de bal. Dunaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wien-FJB - FC Babykracher 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wien-FJB 76%, FC Babykracher 24%.
FC Wien-FJB - FC Babykracher 0:2

46e minuut.
Navratil komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Planas geeft een hoge lob. Daar is Galastro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galastro geeft de bal voor. Zenker probeert de bal aan de voet te houden. Zenker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sobierajski is nu in balbezit. Ringer onderschept slim de pass. Ringer passt de bal zonder na te denken. Zenker rent richting de bal. Zenker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Zwetschinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ruckendorfer de bal. Rosner is nu in balbezit. Rosner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlingel onderschept slim de pass. Schlingel speelt de bal door. Navratil bereikt de bal nog maar net als eerste. Navratil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Bierfroh komt het veld opgelopen. Petterson komt het veld opgelopen. Betz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Zwetschinger met een sublieme pass. Inworp. Nacht met de inworp. Rosner is nu in balbezit. Rosner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Navratil heeft problemen om de bal te vangen. Navratil passt de bal in één keer door. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wien-FJB - FC Babykracher 0:3

64e minuut.
Ruckendorfer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Betz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosner draait met de bal, schiet en ... Dunaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Seiberth kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Schlingel de bal onder controle te krijgen. Rosner is nu in balbezit. Rosner haalt uit met een fantastische trap. Dunaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wien-FJB - FC Babykracher 0:4

72e minuut.
Buitenspel voor Pressinger. Goede buitenspelval van de verdediging. Grissemann komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Petterson heeft problemen om de bal te vangen. Trischler bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson onderschept slim de pass. Petterson schiet op doel. Dunaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wien-FJB - FC Babykracher 0:5

74e minuut.
Pressinger met een sublieme pass. Salomon heeft problemen om de bal te vangen. Seiberth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiberth schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Lindner passt de bal met de wreef. Steidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Schlingel zijn tegenspeler op de grond. Schlingel krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargamel is nu in balbezit. Petterson onderschept slim de pass. Seiberth rent richting de bal. Seiberth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Schlingel passt de bal zonder na te denken. Petterson rent richting de bal. Grissemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grissemann haalt uit met een fantastische trap. Dunaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wien-FJB - FC Babykracher 0:6

87e minuut.
Pressinger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salomon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petterson onderschept slim de pass. Petterson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruckendorfer trapt de bal weg van het doel. Navratil speelt de bal door. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lindner is nu in balbezit. Navratil bereikt de bal nog maar net als eerste. Navratil met een sublieme pass. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wien-FJB 86%, FC Babykracher 14%.
FC Wien-FJB - FC Babykracher 0:6